![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Alright, widziałem przed Świętami Bożego Narodzenia, że kilku z was ludzie byli patrząc się COD5. Niniejszym challenge you, I dmuchać mój nos do Ciebie, I fart w ogólnym kierunku. Człowiek i spełniać moje w walce. W celu daje największą szansę I'll nawet ci grać na brytyjskich serwera. Przejdź do Shagadelic CTF serwera i poszukaj DeathStlkr jeśli się odważysz. |
|
| |||
| |||
| Ive zagrał na mojej PS3 (lub było z Tobą) poszukaj nosnow3 |
|
| |||
| |||
| Czy zrobić. Lol I just prestiged ponownie tak Zgubiłem moje broni i perks .......... |
|
| |||
| |||
| nie dostał tht daleko, dont play online znacznie |
|
| |||
| |||
| I'm going to tylko prestiż na raz COD5, nie tak dobre jak COD4 więc nie zagrać go tyle .. 65 i trwa dłużej anyway. COD4 I niedawno prestiged i dostał niebieski tygrys M40 wg pozycji w rankingu 17 (bez caging) .. nie złe, nawet jeśli mówię to ja. Xbox 360 szukać OMGitsFORDY |
|
| |||
| |||
| Mam COD5 na ps3 i cant play it kontroli są zbyt trudne dla mnie iam nalepienie do COD4 na moim komputerze jest tuf id-fc-uk najlepszą grę ive kiedykolwiek zagrał |
|
| |||
| |||
| I nigdy nie zorientowali się, jak prestiż na COD4, chociaż gdzieś słyszałem, że nie można zrobić z komputerem. Czy PC i konsoli gier grać na tych samych serwerach? Myślałem, że są one różne. |
|
| |||
| |||
| i dont know, najwyraźniej jest to wyzwanie, jak mówi mój brat jego nazwie cross konsoli zabijania, ale szanse są wont to się stało, jak myślę, że będzie wybrać PS3, PC lub Xbox 360, jako główny priorytet. jej wstyd, że dont znać jeśli możesz lub cant byłoby dobre, gdyby mógł Pan, zastanawiam się, czy można mieć LAN party z różnych konsolach. |
|
| |||
| |||
| Niestety nie można wprowadzić na poziomie prestiż Cod4 na komputerze, tylko na konsolach. Wiele osób wstępnie ocenić na poziomie prestiż na przykład jeśli ktoś jest na bardzo wysokim poziomie myślisz "wow on musi być dobre", spróbuj myślenia innego scenariusza ........" osoba ta prawdopodobnie ma nie ma życia poza Call of Duty, i jest prawdopodobnie zaaferowanie do ich rodziny ". Dobrze, że w ten sposób Lubię patrzeć na to. A jak Call of Duty fanatyk Przyjmuję wyzwanie, ale to może być ostrzeżeni dostać szorstki: P |
|
| |||
| |||
| Jakie jest Twoje nazwisko w grze James więc mogę gleefully zabije lol? Chociaż już teraz Mam problemy z dźwiękiem ze względu na nowy plaster tak może to być kilka dni przed Mogę treyarch odpowiedzi (jeśli kiedykolwiek) i mogę zagrać jeszcze raz. |