mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Omul de tine wimpy COD5 jucători

Reply

Thread Tools
Old 17 ianuarie 2009, 08:04
Grupul de donator

Bine, l-am văzut, înainte de Crăciun, că mai multe dintre voi oameni buni au fost căutaţi pentru a obţine COD5. Prin prezenta vă provocare, am sufla nasul la tine, am băşi în general direcţie. Omul şi-mi răspunde în luptă.

În scopul de a vă oferi cele mai bune şanse Voi chiar te juca pe un server britanic. Du-te la Shagadelic CTF serverului şi căutaţi DeathStlkr dacă îndrăzneşti.
Old 17 ianuarie 2009, 14:56
Grupul de stat

Ive ai jucat pe PS3 (sau a fost cu tine) arata pentru nosnow3
Old 17 ianuarie 2009, 17:52
Grupul de donator

O voi face. LOL Am prestiged din nou, aşa că am pierdut toate armele mele şi perks ..........
Old 18 ianuarie 2009, 05:05
Grupul de stat

nu am tht departe, dont joc online de mult
Old 19 ianuarie 2009, 14:09
Grupul de donator

Sunt doar o să prestigiu de o dată pe COD5, nu este la fel de bun ca COD4 aşa că nu-l joace la fel de mult .. şi 65 durează mai mult, oricum.

COD4 am luat recent prestiged şi albastru tigru M40 de rang 17 (fără caging)
.. Nu-i rău, chiar dacă aş spune aşa de mine.
Xbox 360 caute OMGitsFORDY
Old Jan 21st 2009, 02:50
Grupul de stat

Am COD5 pe PS3 i cant jucat controalele sunt prea greu pentru mine iam lipit la COD4 pe PC-ul meu este tuf id-fc-uk ive cel mai bun joc jucat vreodata
Old 23 ianuarie 2009, 16:33
Grupul de donator

Nu i-am dat seama cum să prestigiu pe COD4, undeva, deşi am auzit că nu puteţi face acest lucru cu un PC.

Pot PC si console de jocuri joacă pe acelaşi servere? Am crezut că ele au fost diferite.
Old 25 ianuarie 2009, 14:34
Grupul de stat

i dont know, aparent sale o provocare, ca fratele meu spune că sa numit cruce consolă ucidere, dar sunt şanse este obiceiul întâmpla, aşa cum cred eu ca va alege un PS3 sau Xbox 360 sau PC-ul, ca prioritate de top.

sa o ruşine că tu dont ştiu dacă pot sau cant, ar fi bine dacă ai putea, te intreb daca pot avea o parte LAN cu diferite console.
Old 2 februarie 2009, 14:36
Noile state Group

Din păcate, nu puteţi intra în prestigiu niveluri pe Cod4 de pe PC, doar pentru console.

Mulţi oameni de pre judecător la nivel de prestigiu, de exemplu, dacă cineva este la un nivel foarte înalt s-ar putea să cred că "uau el / ea trebuie să fie bine", încercaţi să mă gândesc la un alt scenariu ........" această persoană, probabil, doar a o viata in afara de Call of Duty, şi este, probabil, o rusine pentru familia lor ".

Ei bine asta e cum am vrea să se uite la ea. Şi ca un Call of Duty fanatic am accepta provocarea, dar ar putea fi avertizat Este obţine dur: P
Old 7 februarie 2009, 08:27
Grupul de donator

Care este numele tău în joc James ca sa ma pot gleefully lol te omoare? Deşi acum sunt probleme cu sunetul, datorită noilor patch-uri asa ca pot fi de câteva zile înainte de a-mi pot lua pentru a răspunde treyarch (dacă vreodată) şi nu pot juca din nou.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.