![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Jasne, videl som pred Vianocami, že mnoho z vás, priatelia sa snaží dostať COD5. Touto úlohou vás, som ranu môjho nosa na vás, já prd vo vašom Obecný smer. Muž a splnenie môjho v boji.
V snahe poskytnúť Vám najlepšie šancu uvidíme aj hrať vás na britský server. Prejsť na shagadelic CTF servera a hľadať DeathStlkr, ak si trúfam. |
|
|
|||
|
|||
|
Ive hral ste na mojej PS3 (alebo to bolo s vami) hľadať nosnow3
|
|
|
|||
|
|||
|
Budú robiť. LOL i len prestiged zase tak som stratil všetky moje zbrane a požitky ..........
|
|
|
|||
|
|||
|
nedostal THT ďaleko, dont hrať oveľa online
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já jsem jen chystá prestíž kedysi na COD5, že to nie je tak dobrá ako CoD4 so Nechcem play to tak .. 65 a dlhšie ne.
CoD4 som nedávno dostal prestiged a modrý tiger M40 podľa poradia 17 (bez klietky) .. Nie je zlý, aj keď hovorím, tak sám. Xbox 360 pozrite sa OMGitsFORDY
|
|
|||
|
|||
|
Mám COD5 na ps3 i cant prehrať ovládacie prvky sú príliš ťažké pre mňa
iam odkrvovacieho na CoD4 na mojom PC je tuff id-fc-uk najlepšie hra IVE niekedy hrali
|
|
|
|||
|
|||
|
Nikdy som si na to, ako si prestíž na CoD4, niekde som počul, že keď nemôžete robiť s PC.
Môže PC a konzoly hry hrať na rovnakých serveroch? Myslel som, že sú odlišné. |
|
|
|||
|
|||
|
i dont vedieť, zrejme jeho úlohou, ako hovorí môj brat nazýva svoj kríž konzola zabíjanie, ale šanca je zvyknutý nestane, pretože si myslím, že bude voliť ps3 alebo PC alebo xbox 360, ako najvyššiu prioritu.
jeho škoda, že ste dont vedieť, či môžete alebo prevýšenia by dobré, keby ste mohol diviť, keď môžete mať LAN party s rôznymi konzol. |
|
|
|||
|
|||
|
Bohužiaľ nie je možné zadať prestíž úrovne CoD4 na PC, len pre konzoly.
Mnoho ľudí pred sudcu o prestíž úrovni napríklad ak niekto je na veľmi vysokej úrovni, môžete premýšľať "wow mu musí byť dobré", skúste uvažovať o inom scenári ........" zrejme práve táto osoba má žiadny život mimo Call of Duty, a je pravdepodobne jeden trapas, aby ich rodiny ". Tak to som rád, ako sa na to pozrieť. A ako Call of Duty Fanatický prijímam výzvu, ale to by mohlo byť upozornení dostať drsné: P |
|
|
|||
|
|||
|
Aké je vaše meno v hre James tak můžu škodolibě zabiť lol? I když teď jsem s zvukové problémy v súvislosti s novou náplasť, takže môže byť niekoľko dní, než som sa môže dostať treyarch reagovať (ak vôbec) a môžem hrať znova.
|