![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добро, видео сам пре Божића да је неколико вас хоусефолд су хандсоме за добити ЦОД5. И овиме изазов вас попушити мој нос на тебе, ја прднути у свој општи смјер. Човек се и мој сусрет у борбу. Како бисмо Вам најбоље шансе да ћу вас још играти на Британском серверу. Иди на Схагаделиц ЦТФ сервер и погледајте ДеатхСтлкр ако се усуђујеш. |
|
| |||
| |||
| Иве сте играли на мој пс3 (или је то био с вама) потражите носноу3 |
|
| |||
| |||
| Ће учинити. ЛОЛ ја праведан престигед горе тако да сам опет изгубио све моје оружје и перкс .......... |
|
| |||
| |||
| није добио тхт далеко, далеко донт плаы онлине |
|
| |||
| |||
| Им 'лијегање престиге само некад на ЦОД5, није као добри као ЦОД4 тако да не играте то колико .. и 65 траје дуже Аныуаы. ЦОД4 сам недавно добио престигед и плава тигар М40 по чину 17 (без заштитна решетка) .. Није лоше, чак и ако кажем тако сама. Ксбокс 360 потражите ОМГитсФОРДЫ
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Имам ЦОД5 на пс3 ја лицемјерје удри контроле су превише тврд за мене иам придржавају ЦОД4 на ПЦ мој ид је таф-ФЦ-ук Иве најбоља игра икад играо |
|
| |||
| |||
| Никад нисам схватио како за престиж на ЦОД4, иако сам чуо негде да не можете то учинити са ПЦ-а. Могу ПЦ и конзоле игре играју на истом серверима? Мислио сам да су различите. |
|
| |||
| |||
| ја донт кноткле, наводно својим изазов, као што каже мој брат зове својим крстом конзоле убијања, али шансе су то десити навика, као што мислим да ће изабрати пс3 или ПЦ или Ксбокс 360, као главни приоритет. својим Штета коју донт знати ако можете или лицемјерје, би било добро ако би могао, питају је ли можете имати ЛАН парты са различитим конзолу. |
|
| |||
| |||
| Нажалост, не можете ући у престиж на нивоима Цод4 на ПЦ, само за конзоле. Многи људи пред судијом на ниво престижа на пример, ако неко је на врло високом нивоу те моћ мислити "Вау он / она мора бити добро", покушајте размишљати о другом сценарију ........" та особа вероватно има само нема живота ван Цалл оф Дуты, те је вероватно један погођеност њихове породице ". Па то је како бих желела на то гледате. И као Цалл оф Дуты фанатик сам прихватити изазов, али могао би бити упозорен добити грубо: П |
|
| |||
| |||
| Ухат ис ыоур наме Јаков у игри, тако да могу убити глеефуллы лол? Иако је одмах након што сам звук проблеми због новог патцх тако да мај бити неколико дана пре него што могу добити одговоре на треыарцх (ако икада) и ја могу играти поново. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта се направи разлика између иПодс и мп3 плејери? | муруцуллу | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 4 март 2009 15:09 |
| Нема звука у ЦОД5 након инсталације закрпе | Буббле | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 26 фебруар 2009 06:51 |
| МП3 плејери, камере, оловком погони не узимајући утврђено мој УСБ портови! | једноставна сту | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 23 јануар 2009 13:27 |
| МП3 плејери Цоннецтион Проблемс преко УСБ | Уизосир | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 26. јула 2008 10:18 |
| Свеједно УОУ играча овде да играју на Скуллцрусхер? | треыфорд | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 30 октобар 2007 06:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |