![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, ben Noel önce size birkaç millet COD5 almak için aradığınız gördüm. Ben burada, ben size burnumu darbe, ben genel yönde osuruğu bir sorun. Adam ve tanışmak benim çatışmada. Için en iyi şans bile bir İngiliz sunucu üzerinde oynamak edeceğiz sağlar. Eğer cesaret ve Shagadelic CTF sunucusu ve DeathStlkr arayın gidin. |
|
| |||
| |||
| Ive benim ps3 (veya bu oldu) size oynadığı nosnow3 bakın |
|
| |||
| |||
| Yapacağız. LOL Ben sadece tekrar yani bütün silah ve perks .......... kaybetmiş kadar prestiged |
|
| |||
| |||
| tht çok, dont oyun çevrimiçi çok var değil |
|
| |||
| |||
| Sadece prestij için bir kez COD5, bu gibi COD4 kadar iyi değil çok fazla .. olarak oynamak yok olacak ve 65 uzun zaten alır. Sadece son prestiged ve sırası 17 ile mavi kaplan M40 var (caging olmadan) COD4 .. fena değil bile çok kendimi söylüyorlar. OMGitsFORDY için Xbox 360 bak
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ben ps3 i kontrolleri çalabilirsiniz cant üzerinde COD5 var benim için çok zor şimdi COD4 için PC benim kimliği konusunda anlaşmazlık tüften is fc-İngiltere en iyi oyun ive hiç oynanır |
|
| |||
| |||
| Ben COD4 üzerinde, ben bir yerde olsa, bir PC ile bunu yapamazsınız duydum nasıl prestij kadar anladım asla. PC ve oyun aynı sunucularında oyun konsolu miyim? Ben farklı düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| I bilmiyorduysanız, görünüşte olan bir sorun olarak kardeşim onun adı çapraz öldürülmesi konsol ama bu alışkanlık olur vardır gibi i seçin düşünüyorum şeklinde bir PS3 ya da PC veya Xbox 360, öncelikli olarak. Eğer farklı konsolları ile bir LAN parti olabilir Eğer veya cant biliyorsun dont kendi ayıp, eğer verebilecek iyi olur, merak ediyorum. |
|
| |||
| |||
| Ne yazıkki PC'de sadece konsollar için cod4 üzerindeki prestij seviyeleri giremezsiniz. Örneğin prestij düzeyde birçok kişi önceden hakim birisi çok yüksek bir düzeyde size "vay o" iyi gerektiğini düşünebilirsiniz, bu kişi ihtimalle sahip başka bir senaryo ........" düşünüyordum deneyin Call of Duty dışında herhangi bir yaşam, ve belki de aile için bir utanç "dir. Peki bu nasıl bakmak gibi. Ve Görev fanatik ben itiraz kabul bir ara, ama olmak Bu kaba alabilir: P uyardı |
|
| |||
| |||
| Senin oyun adı James i çok gleefully lol sizi öldürebilir mi? Şu an önce almak (eğer hiç) cevap treyarch ve tekrar oynatabilirsiniz böylece bir kaç gün olabilir ses sorunları yeni yama dolayı sorun yaşıyorum rağmen. |
![]() |
|
| Bookmarks |