![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, я побачив перед Різдвом, що деякі з вас, люди шукали, щоб отримати cod5. Справжнім я закликаю Вас, я висякатися на вас, я пердеть в загальному напрямку. Людина і зустрітися зі своїми в бойових діях. Для того, щоб дати вам найкращі шанси я навіть грати Вас на Британських сервера. Зайдіть на сервер Shagadelic CTF і шукати DeathStlkr якщо ви сміли. |
|
| |||
| |||
| Ive ви грали на моїй PS3 (або це було з вами) шукають nosnow3 |
|
| |||
| |||
| Буде робити. LOL я просто prestiged знову я втратив всі свої озброєння та пільги .......... |
|
| |||
| |||
| Не отримали THT далеко, Dont онлайн грати набагато |
|
| |||
| |||
| Я тільки збираюся престижу раз на COD5, це не так добре, як COD4 так що я не граю його, так само .. 65 і займає більше часу, в будь-якому випадку. COD4 я зовсім недавно prestiged і отримав синій M40 тигр за рангом 17 (без зупину) .. Не погано, навіть якщо я так кажу я. Xbox 360 шукати OMGitsFORDY
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я отримав COD5 на PS3 я нахиляє Play It контролю занадто складно для мене IAM дотримуючись COD4 на PC ID моя Tuff-FC-UK кращі ігри Ive Ever грали |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не з'ясували, як престиж вгору по CoD4, я чув, ніби десь, що ви не можете зробити це з ПК. Може комп'ютерів і ігрових консолей грати на тих же серверах? Я думав, вони були різними. |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, мабуть своїм завданням, тому що мій брат говорить своїй званого перехресного консолі вбивств, проте є шанс, що звичай відбуватися, як я думаю, вона буде вибирати PS3 або PC або Xbox 360, в першу чергу. свій сором, що ви не знаєте, якщо ви можете або нахиляє, було б добре, якщо б ви могли, дивуватися, якщо ви можете мати LAN-учасниці з різних консолях. |
|
| |||
| |||
| На жаль, ви не можете увійти в престижі рівнів Cod4 на ПК, тільки для консолей. Багато людей попередньо судити за рівнем престижу Наприклад, якщо хтось знаходиться на дуже високому рівні ви думаєте "Ого він повинен бути хорошим", спробуйте думати про інше сценарії ........" цього людині, ймовірно, тільки має немає життя поза службових обов'язків, і, ймовірно, у скрутне становище їхньої сім'ї ". Ну от, як я люблю дивитися на нього. І, як Call Of Duty фанатика я приймаю виклик, але будьте обережні Він міг би отримати грубий: P |
|
| |||
| |||
| Яке ваше ім'я в грі Джеймса, щоб я міг вбити тебе радісно LOL? Хоча зараз у мене виникли проблеми зі звуком з-за нового патча так що може бути кілька днів, поки я зможу отримати Treyarch відповісти (якщо взагалі), і я можу грати далі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що робить різниці між Ipods і MP3-плеєрів? | murucullu | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 4 березня 2009 15:09 |
| Нема звуку в COD5 після установки патча | Bubba | PC & консоль Gaming | 12 | 26 лютого 2009 06:51 |
| MP3-плеєри, фотоапарати, ручка диски не отримую визнали мого порту USB! | простий Stu | Генеральний обладнання чат | 6 | 23 січня 2009 13:27 |
| MP3 плеєри проблем підключення через USB | Wizosir | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 26 липня 2008 10:18 |
| Будь-який WOW тут гравці, які грають на Skullcrusher? | treyford | PC & консоль Gaming | 2 | 30 жовтня 2007 06:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |