![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Медал на честта parcific нападение
Здравей evry1:) току що държат на това не съм боне на Gamer, но аз съм сега hucked по този играя онлайн eneyway аз съм се опитвам да работя тази игра на моя компютър, но братята я казва графични карти се нуждае от обновяване ... графична карта той е 128MB, но само need64mb му има всички нови актуализации на картата и DIRECT X 9 Има ли като демо вариант той може да използва или има ли начин около това, без да получават по-добра графична карта? Надявам som1 може да помогне Наздраве Пит Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| се даде списък на графични карти, тя използва? Какви карти ли му е?
| |||
| |||
| yerr играта DONT подкрепата си графична карта ние объркано наоколо с него abit повече и съоб излезе със списък на карти ще .. Ще трябва да получите карта, която ще работи по .. За много от вас от играта имат всички spesications защото тогава той казва ак не сме dnt като графична карта все още я има повече MB, отколкото е необходимо hehe |
|
| |||
| |||
| yeh игра companys направя, че да привлече по-голяма тълпа, всичко за пари, наистина |