![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Medal of Honor parcific útok
hi evry1:) Jen mám držet tohoto nejsem mutch o hráče, ale jsem teď hucked na hraní online eneyway I'm snažím dostat tuto hru Pracuju na moji bratři PC, ale říká, grafická karta potřebuje modernizaci ... grafická karta má je 128megabajt ale pouze need64mb jeho dostal všechny nové aktualizace pro karty a Direct X 9 je tam jako demo verzi si můžete používat, nebo je tam tak okolo toho, aniž by získali lepší grafickou kartu? naděje som1 může pomoci nazdraví pete Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
to dát seznam grafických karet, které používá? jaké karty to má mít?
|
|||
|
|||
|
yerr hry dont podporovat své grafické karty jsme s ním asi zmatený abit více a msg přijít se seznamem karet to bude .. budou muset mít kartu, která bude pracovat na .. mimo provoz opravdu vám hra má všechny spesications pro to pak říká, ne my ow DNT rád grafické kartě i ThO má mb více, než je potřeba hehe
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh hra companys udělat čerpat ve větší dav, všichni za ty peníze opravdu
|