![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MEDAL OF HONOR parcific επίθεση
hi evry1:) μόλις πήρε αναμονή του παρόντος δεν είμαι mutch του gamer αλλά είμαι τώρα στο παιχνίδι αυτό hucked online eneyway είμαι προσπαθώ να λάβετε αυτό το παιχνίδι workin για αδέρφια μου PC αλλά λέει κάρτα γραφικών χρειάζεται αναβάθμιση ... η κάρτα γραφικών που έχει είναι 128MB, αλλά το μόνο που need64mb την έχεις όλες τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις για την κάρτα και DIRECT X 9 είναι εκεί σαν μια δοκιμαστική έκδοση μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να υπάρχει ένας τρόπος γύρω από αυτό χωρίς να έχουμε και καλύτερη κάρτα γραφικών; ελπίδα som1 μπορεί να βοηθήσει cheers Pete Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μήπως δώσει μια λίστα με κάρτες γραφικών που χρησιμοποιεί; τι κάρτα που έχουν κάνει;
| |||
| |||
| yerr το παιχνίδι dont υποστηρίξει την κάρτα γραφικών που messed περίπου με αυτό abit περισσότερο και μηνύμ καταρτίσει μια λίστα με τις κάρτες θα .. θα πρέπει να πάρετε μια κάρτα που θα εργαστεί για .. εκτός λειτουργίας πραγματικά σας από το παιχνίδι έχει όλα τα spesications διότι τότε δεν θα λέει ow dnt όπως σας κάρτα γραφικών έστω και εν τούτοις έχει mb περισσότερο από ό, τι χρειάζεται hehe |
|
| |||
| |||
| yeh παιχνίδι της εταιρείας να το κάνει αυτό σε ένα μεγαλύτερο πλήθος, για όλα τα χρήματα που πραγματικά |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μετάλλιο τιμήν επανάσταση vista θέματα !!!!! | Mooseknuckle | PC & Console Gaming | 2 | 12 Σεπ 2008 07:15 |
| Μετάλλιο τιμήν | Mooseknuckle | PC & Console Gaming | 1 | 30 Ιουν 2008 06:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |