![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MEDAL OF Honor parcific uzbrukums
hi evry1:) atkal turēt šo neesmu aube un spēlētājs, bet es esmu tagad hucked par spēļu šajā tiešsaistes eneyway I'm tryin, lai iegūtu šo spēli workin par manu brāli pc bet tā saka grafikas karte jāmodernizē ... grafikas karti viņš ir 128mb, bet tu tikai need64mb viņa ieguva visu jauno atjauninājumus kartes un DIRECT X 9 Vai ir kā demo versija, viņš var izmantot vai arī tie otrādi tas nav arvien labāku grafikas karti? ceru som1 var palīdzēt Cheers Pete Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas dod saraksts videokartēm tas izmanto? Kāda karte viņš ir?
| |||
| |||
| yerr spēli dont atbalstītu viņa grafiskā karte, mēs messed around with it ABIT vairāk un msg nākt klajā ar sarakstu karšu tas .. būs iegūt karti, kas tas darbs .. nedarbojas, tiešām jums spēle ir visas spesications tā, tad tā saka ow ne mēs DNT patīk jūsu grafiskā karte pat tho tas ir vairāk mb nekā nepieciešams hehe |
|
| |||
| |||
| Yeh spēle companys darīt noformēt lielāks pūlis, visiem naudas tiešām |
![]() |
|
| Bookmarks |