![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Medal of Honor parcific zamachu
hi evry1:) just got posiadania tego nie mutch z graczy, ale ja jestem teraz hucked na gry online eneyway I'm tryin się ta gra workin na moich braci pc ale mówi karty graficznej potrzebuje modernizacji ... karty graficznej jest on 128mb ale tylko need64mb Jego dostał wszystkie nowe aktualizacje do karty i DirectX 9 jest tam jak w wersji demo może użyć lub nie sposób obejść ten problem bez uzyskiwania lepszej karty graficznej? som1 nadzieję, że pomoże cheers pete My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie dać listę kart graficznych używa? co on nie ma karty?
| |||
| |||
| yerr gry dont wspierać jego karty graficznej mamy messed wokół niej abit więcej i Wiad pochodzić z listy kart będzie .. będą musieli uzyskać kartę, która będzie pracować nad .. out of order rzeczywiście przez grze posiadają wszystkie spesications go to mówi ow nie mamy dnt jak karta graficzna, nawet mimo to jest więcej niż jest to potrzebne mb hehe |
|
| |||
| |||
| yeh gry firmy tego korzystać w większym tłumie, wszyscy za pieniądze naprawdę |