![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Medalia de Onoare parcific asalt
hi evry1:) doar de această aşteptare nu sunt mutch unui gamer dar sunt acum hucked pe acest joc on-line eneyway Sunt Încerc pentru a obţine acest joc muncit pe fraţii mei bucăţi, dar spune că are nevoie de placă grafică de actualizare ... grafica carte pe care le-a este de 128MB, dar tu doar need64mb sa ai toate noi actualizări de carte si direct x 9 e acolo, ca o versiune demo a putea folosi sau nu este un mod, fără a se prezenta în jur de o placă grafică mai bine? sper som1 poate ajuta Noroc Pete Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu se dă o listă de carduri de grafica foloseste? ce card are?
| |||
| |||
| yerr jocul dont sprijinul lui placă grafică am incurcat-o cu aproximativ abit mai mult si un mesaj venit cu o listă de carduri va .. va trebui să iau o carte care va funcţiona pe .. de-a valma chiar tu de joc de toate spesications pentru ea, atunci ea nu ne spune ow DNT ca vă placă grafică Thợ chiar le-a mai mult decât este necesar mb hehe |
|
| |||
| |||
| yeh face jocul firmelor care să atragă într-o mai mare mulţime, toate pentru bani foarte |