![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Medal of Honor parcific saldırı
merhaba evry1:) bu bir oyun oynuyor ve mutch değilim ama şimdi bu online oynamak hakkında hucked oldum ele aldım eneyway Ben kardeşlerim bilgisayarda bu oyunu çalışıyorum almak için çalışıyor ama bu grafik kartı yükseltme ihtiyacı var ... o sahip grafik kartı 128MB diyor ama sadece need64mb onun X 9 kartı ve DOĞRUDAN için yeni güncellemeler var işte kullanabilir veya bu bir yol olduğunu daha iyi bir grafik kartı almadan, bir demo versiyonu gibi mi? yardımcı olabilir som1 umut şerefe Pete Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu grafik kartlarının kullandığı bir listesini veriyor mu? kart o ne yapıyor?
| |||
| |||
| oyun dont bunu kart ile yaklaşık ileti grafikleri daha bir kartların bir listesi ile olacaktır .. geliştirdi msj onun Abit destek yerr bir oyun gerçekten tarafindan bunun için tüm spesications bir kart üzerinde .. çalışır almak gerekir It Out ooo hiçbir grafik kartı gibi DNT söylüyor hatta daha hehe tabi daha Mb tho |
|
| |||
| |||
| yeh oyun companys bu daha büyük bir kalabalık içinde, para için tüm gerçekten çizmek için yapmak |