![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MEDAL OF HONOR parcific напад
Привіт evry1:) просто дістали цим я не чепчик з Коротко, але зараз я hucked грати цю онлайн eneyway я намагаюся отримати цю гру Workin за моїми братам ПК, але вона каже, відеокарта потреби модернізація ... графічної карти у нього, 128 Мб, але ви тільки need64mb його отримали всі нові оновлення для картки і DirectX 9 Є, як демо-версії, він може використовувати, чи є спосіб вирішити цю проблему без одержання кращої графічною картою? надія som1 може допомогти Cheers Pete Моя система: P * L * A * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це дає список графічних карт він використовує? яку карту він є?
| |||
| |||
| yerr ігри Dont підтримку його відеокарта ми тусувалися з ним все більше і ABIT Msg придумати список карт буде .. доведеться отримати кредитну карту, що вона буде працювати на .. вийшли з ладу дійсно вам грі є все для spesications її, вона каже, вл Ні Ми DNT, як ваша відеокарта навіть Тхо вона має більш мб, ніж необхідно Hehe |
|
| |||
| |||
| Yeh фірм у грі, що робити, щоб звернути у велику юрбу, все за гроші насправді |