![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Baieti Oricine a auzit de nici o foarte bună Medieval prima persoana Trăgători? Ma gandesc undeva lungul liniilor de hoţ, dar cu mai puţin în jurul sneakind noroc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acolo a fost una de 360 de uitare Cred că a fost numit a fost atât de 1 şi 3 persoane nu chiar o armă de foc, deşi, atunci când ai o sabie ![]() prima persoana Slasher
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Adevărat, dar te impusc oameni cu săgeţi, aha nu cred că a nu-i asa! |
|
| |||
| |||
| Elder defilaţi IV: uitare Cred că sa numit sale un foarte bun joc de pe PC-ul său, precum şi 360 acum m-am bucurat-o joaca. Foarte bine conceput gameplay înţelept. |
|
| |||
| |||
| theres întotdeauna bun ol 'Wolfenstein 3D. unul de meu personal fav's. lol de mideval Sper ca rea vechi ... ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |