![]() |
|
| |||
| |||
| Jsem se dostal trochu závislý na MMORPG fantasy hra. Líbí se mi, vyrovnávání schopnost spojit s sólo (sólo, které mám na mysli úplně sama) a možnosti spolupráce. a MMO aspekt vytváří mnohem více zajímavých zkušeností. zatímco její milý běžet kolem usmrcujících věci mám nejraději mít více možností. WoW povolání, je to docela pěkný umožní větší hloubky ve hře stylu. WoW (ATM) se zdá být hra na výběr, ale id chtěla slyšet, pokud je to možné lepší volba. někdo má nějaké nápady na věc? (Po tomto id spíše připomínky obsažené na konstruktivní třídit a nikoli "mmorpgs sát") |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont vědět, proč jsem ti tyto protože upřímně nesnáším fantasy mmorpg a všech fantasy RPG, ale existují i další, jako nikdy quest, Guild Wars ect
| |||
| |||
| Runescape pramenů na mysli lol. zkuste to mate `ll vám to líbí, na rozdíl od vás dostat na vysokou LVS a to trvat měsíce lv nahoru, ale stejně http://www.runescape.com
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |