![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω πάρει λίγο εθιστεί στο MMORPG Fantasy gaming. Μου αρέσει η ισοπεδωτική ικανότητα σε συνδυασμό με το σόλο (σόλο από εννοώ εντελώς μόνη της) και teaming δυνατότητες. και το ΜΜΟ πτυχή δημιουργεί μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία. ενώ το ωραίο να τρέχουν γύρω από τη θανάτωσή τους τα πράγματα, προτιμώ να έχουν περισσότερες επιλογές. WoW της επαγγέλματα είναι πολύ ωραίο που επιτρέπει για περισσότερο βάθος στο παιχνίδι στυλ. WoW (atm) φαίνεται να είναι το παιχνίδι της επιλογής, αλλά id ήθελα να ακούσω αν υπάρχει καλύτερη δυνατή επιλογή. όποιος έχει κάποιες ιδέες για το θέμα; (id έχοντας πει αυτό, παρά τις παρατηρήσεις που πρέπει να περιλαμβάνονται σε μια τέτοια εποικοδομητική και δεν "mmorpgs πιπιλίζουν") |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont ξέρτε γιατί λέω αυτά διότι ειλικρινά μισώ τη φαντασία του και όλα τα MMORPG RPG της φαντασίας, αλλά υπάρχουν και άλλες όπως η αναζήτηση ποτέ, πολέμους συντεχνιών ΣΕΚ
| |||
| |||
| Runescape έρχεται στο μυαλό lol. δοκιμάστε το mate `ll σας αρέσει αντίθετα να φτάσετε στο υψηλό LVS και λαμβάνουν lv μήνες, αλλά ούτως ή άλλως http://www.runescape.com
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |