![]() |
|
| |||
| |||
| Már ütött egy kicsit hozzászokik a fantasy MMORPG játék. Szeretem az Szintbeállító képes párosulva solo (az egyéni Vagyis teljesen egyedül) és a csapat lehetőségeit. és az MMO szempont létrehoz egy sokkal érdekesebb tapasztalat. míg a szép futtatni elejtésre körül a dolgokat, én inkább a nagyobb lehetőségeket. WoW azon szakmák nagyon szép, hogy több mélyreható játszanak stílusban. WoW (ATM) úgy tűnik, hogy a játék a választás, de id szeretném hallani, ha fennáll a lehetőség a jobb lehetőséget. akárki volna néhány ötlet a baj? (miután ezt mondta id inkább a megjegyzéseket tartalmazza, hogy a konstruktív, és nem egyfajta "mmorpgs szív") |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| én dont tud miért én mondom meg, mert ezek nyíltan Gyûlölöm fantasy MMORPG és az összes fantasy rpg, de vannak más, mint valaha Quest, Guild Wars ect
| |||
| |||
| RuneScape rugók eszembe lol. Próbáld meg te mate `ll like it eltérően kap a magas LVS és vegye lv hónappal, de mindenképpen http://www.runescape.com
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vegyen részt egy MMORPG Gamer Grafikus kártya?:) | VictorSxl | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 1. november 2008 07:36 |
| MMORPG szerver | CodeFreakC | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 22. október 2008 08:43 |
| Mmorpg | Haseeb | PC és konzol játékok | 2 | 22. október 2007 18:18 |
| Téma eszközök | |
| |