![]() |
|
| |||
| |||
| I've gotten a bit priklausomas nuo MMORPG žaidimų fantazija. Mėgstu išlyginti gebėjimas kartu su solo (pagal solo I mean visiškai atskirai) ir grupavimo galimybės. ir MMO aspektas kelia daug daugiau įdomios patirties. o jo gražus paleisti aplink žudyti dalykų, aš norėčiau turėti daugiau galimybių. WoW yra profesijų yra gana malonus leistų išsamiau žaisti stiliumi. WOW (ATM), atrodo, rinktis žaidimą, tačiau id norėčiau išgirsti, jei yra įmanoma geresnė alternatyva. kas turi tam tikrą klausimą idėjų? (turintys tai sako uzsimerk atsimerk komentarus, esančius prie konstruktyvaus rūšiuoti, o ne "mmorpgs čiulpia") |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont know why I am telling you šių nes atvirai I hate Fantasy MMORPG's ir visos Fantasy RPG yra bet yra ir kitų panašaus niekada Quest, Guild Wars tt
| |||
| |||
| RuneScape galima galvoti Lol. Try it mate you `ll like it skirtingai gausite aukštos LVS ir imtis mėnesių LV viršų, bet vistiek http://www.runescape.com
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bet pasiūlymus MMORPG Gamer video?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 1 lapkritis 2008 07:36 |
| MMORPG serveryje | CodeFreakC | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 22 spalis 2008 08:43 |
| MMORPG | haseeb | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 22 spalis 2007 18:18 |
| Temos įrankiai | |
| |