![]() |
|
| |||
| |||
| Am devenit un pic dependent de Fantasy MMORPG-ul de jocuri. Îmi place leveling capacitatea cuplat cu solo (de solo Adica complet singur) şi teaming posibilităţi. MMO şi creează un aspect mult mai interesantă experienţă. în timp ce frumos a rula în jurul uciderea lucruri, am prefera să aibă mai multe opţiuni. WoW a profesiilor este destul de drăguţă pentru a permite mai mult în profunzime juca stil. WoW (ATM) pare a fi jocul de a alege, dar Aş vrea să aud, dacă există o posibilă opţiune mai bună. oricine are unele idei cu privire la acest subiect? (care au spus acest lucru, mai degrabă id comentariile fi cuprinse într-un fel constructiv şi nu "mmorpgs suge") |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont know de ce îţi spun sincer, pentru că aceste Urăsc fantezie MMORPG-ul lui şi toate RPG de fantezie, dar există şi alte dori vreodată căutare, Guild Wars ect
| |||
| |||
| Runescape izvoare la minte lol. încercaţi să-l colega te `ll place, spre deosebire de ai ajuns sa ridicat LVS şi-l ia lv până luni, dar oricum http://www.runescape.com
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |
![]() |
|
| Marcaje |