![]() |
|
| |||
| |||
| Som sa dostal trochu závislý na MMORPG fantasy hra. Páči sa mi, planírovanie schopnosť spojiť s sólo (sólo, ktoré mám na mysli úplne sama) a možnosti spolupráce. a MMO aspekt vytvára omnoho viac zaujímavých skúseností. zatiaľ čo jej milý plynúť okolo usmrcujúcich veci mám najradšej mať viac možností. WoW povolania, je to docela pěkný umožní väčšiu hĺbky v hre štýlu. WoW (ATM) sa zdá byť hra na výber, ale id chcela počuť, pokiaľ je to možné lepšia voľba. niekto má nejaké nápady na vec? (Po tomto id skôr pripomienky obsiahnuté na konštruktívnu triediť a nie "mmorpgs cicať") |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont vedieť, prečo som ti tieto pretože úprimne nesnáším fantasy MMORPG a všetkých fantasy RPG, ale existujú aj ďalšie, ako nikdy quest, Guild Wars ect
| |||
| |||
| RuneScape prameňov na mysli lol. skúste to mate `ll vám to páči, na rozdiel od vás dostať na vysokú LVS a to trvať mesiace lv hore, ale rovnako http://www.runescape.com
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |