![]() |
|
| |||
| |||
| Ben biraz MMORPG Fantezi oyun düşkün ele verdik. I) ve gruplandırma olanakları yalnız ben tamamen yalnız anlamı tesviye becerisini yalnız (ile birleştiğinde gibi. ve MMO yönü çok daha ilginç deneyimi oluşturur. onun öldürülmesi şeyler atlatma güzel ise, daha fazla seçeneklerin olması tercih ederim. WoW's meslekler çok oyun stilini daha derinlemesine izin veren güzel. WoW (ATM) tercih oyunu için, görünüyor ancak bir en iyi seçenek olduğunu duyar gibi kimliği. Herkesin bu konuda bazı fikirleri var mı? (bu kimliği yerine yorum yapıcı bir tür ve "") emmek mmorpgs değil içerdiği şöyle buyurmuştur sahip |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden çünkü açıkçası nefret bu söylüyorum bilmiyorduysanız fantezi MMORPG ve tüm fantezi RPG, ancak orada hiç macera gibi, Guild Wars EKT vardır
| |||
| |||
| Runescape lol akla springs. aksine yüksek LVS ulaşmak ve ay LV sürebilir, ama yine de `bu gibi LL dostum deneyin http://www.runescape.com
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
![]() |
|
| Bookmarks |