![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δείχνει cool, αλλά και αρκετά βαρετό. Υποθέτω τις συνέπειες για αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλη, όμως. Ίσως σύντομα απλά το χέρι σας κινείται γύρω από μπροστά από μια κάμερα θα σας όπλο ελέγχου κλπ.
|
| |||
| |||
| Λοιπόν το EyeToy είναι μια πολύ στενή βήμα για όλα αυτά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ουάου, δεν είχε δει αυτό στο παρελθόν, μοιάζει με μεγάλη χρήση της τεχνολογίας, ωστόσο serverguy ναι, συμφωνώ, θα μπορούσε να μοιάζει βαρετή get
| |||
| |||
| Φαίνεται πραγματικά βαρετό ... Απλά μια προηγμένη έκδοση του Sims-_ - |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει ακόμη ότι, Sims μπορεί να είναι διασκεδαστική για λίγο, όμως με αυτό το πράγμα, θα είναι μόνο το άτομο για να περπατήσει γύρω από το δωμάτιο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνω. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο είναι το καλύτερο PC game; | kittengirl38654 | PC & Console Gaming | 30 | 5 Μαρ 2009 15:13 |
| Ποιο παιχνίδι για να | xactly | PC & Console Gaming | 11 | 19 Αυγ 2008 15:05 |
| Παλιά PC Game | Kev64942 | PC & Console Gaming | 1 | 13 Σεπ 2007 09:32 |
| Best παιχνίδι ποτέ! | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 10:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |