![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво ще стане, ако моята дънната doesn't отговарят на изискването mininum на GTA IV? Дали ще е разликата? Или има ли някакво влияние? Защото аз съм планира да купя ..... И ... аз да публикувате това в правилната точка? Моля corret мен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игри разчитат на други неща като CPU, RAM и графична карта власт, дънната платка е почти без значение.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 Dual-Core Процесор 2,81 GHz 2.00Gb Арама ATI Radeon HD 4800 А и моята приятелка каза, че не мога да го изпълним и с високо качество. Но аз не знам, това е вярно? |
|
| |||
| |||
| Бих предполагам бихте се оправи с ниски и средни настройка. Надстройка на графични карти първо, ако извършвате някакви промени. |
|
| |||
| |||
| Какво искаш да кажеш с ъпгрейд на графични карти първо, ако извършвате някакви промени? За съжаление, моят английски е много зле, трудно да се разбере TT ![]() |
|
| |||
| |||
| Ами игри, най-вече разчитат на мощни графични карти, така че, ако играта не се изпълнява и от настройките, които искате това, че би било най-доброто парче на хардуер да купя / ъпгрейд. |
|
| |||
| |||
| О, благодаря! |