![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co se stane, když je moje deska doesnt splňují požadavek mininum GTA IV? Bude to lag? Nebo je nějaký dopad? Protože jsem plánujete koupit ..... ... A jsem i vysílání v pravé části? Prosím corret mě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry spoléhat na jiné věci, jako je procesor, RAM a grafická karta výkon, na desce je téměř bezvýznamné.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 dvou-jádrové Procesor 2,81 GHz 2.00Gb RAM ATI Radeon HD 4800 ach, a moje kamarádka řekla, že nemohu spustit i s vysokou kvalitou. Ale já nevím, je to pravda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych hádat byste být ok s nízkou až střední nastavení.
| |||
| |||
| Co myslíš tím upgrade grafické karty první, pokud se nějaké změny? Je nám líto, ale moje angličtina je velmi špatná, těžko pochopit TT ![]() |
|
| |||
| |||
| No hry většinou spoléhají na výkonné grafické karty, takže pokud hra nefunguje dobře na nastavení, které chcete, aby pak by bylo nejlepší kus hardware / koupit upgrade. |
|
| |||
| |||
| Oh, díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Těší mě | JimE | Představte Yourself Zde | 7 | 1. března 2008 11:43 |
| Ráda všem! | chrisiv | Představte Yourself Zde | 4 | 31. leden 2008 14:15 |
| Dobrý den, Ráda vás všechny! | mumskiii | Představte Yourself Zde | 4 | 18. leden 2008 15:08 |
| Dobrý den, je to Těší mě vše! | KingOmega | Představte Yourself Zde | 4 | 29. listopad 2007 08:49 |
| Počítačové požadavek se nepodařilo ... jakékoliv nápady, co to znamená? | tiggs | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 28. Září 2007 01:33 |
| Thread Nástroje | |
| |