![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τι θα συμβεί αν η μητρική πλακέτα doesn't ελάχιστο ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του GTA IV; Θα υστέρηση; Ή μήπως υπάρχει καμία επίπτωση; Επειδή είμαι σχεδιάζει να αγοράσει αυτό ..... Και ... είμαι απόσπαση σε αυτό το δικαίωμα το τμήμα; Παρακαλούμε corret μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγώνες βασίζονται σε άλλα πράγματα, όπως CPU, RAM και κάρτα γραφικών εξουσία, η μητρική πλακέτα είναι σχεδόν άσχετο.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 Dual-Core Επεξεργαστής 2,81 GHZ 2.00Gb του Ram ATI Radeon HD 4800 Ω και ο φίλος μου είπε ότι δεν μπορώ να το τρέξετε και με υψηλή ποιότητα. Αλλά δεν ξέρω, είναι αλήθεια; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα μαντέψει που προτίθεστε να είναι εντάξει με χαμηλό μέσο για την ρύθμιση.
| |||
| |||
| Τι εννοείτε με την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών, αν πρώτα να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή; Συγνώμη, αλλά τα αγγλικά μου είναι πολύ κακό, δύσκολο να κατανοήσει TT ![]() |
|
| |||
| |||
| Καλά παιχνίδια κυρίως στηρίζονται σε ισχυρές κάρτες γραφικών, ναι, αν το παιχνίδι δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά με τις ρυθμίσεις που θέλετε, λοιπόν, ότι θα ήταν το καλύτερο κομμάτι του υλικού για την αγορά / αναβάθμιση. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! |