![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Što će se dogoditi ako je moja matična ploča mininum se zadovoljile potrebe GTA IV? Hoće li to lag? Ili, je li bilo koji utjecaj? Budući da sam ja planiram kupiti ..... I am ... I objavljivanja ovog odjeljka u pravu? Molimo corret mene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igre se oslanjaju na druge stvari kao što su CPU, RAM i grafička kartica moći, matične ploče je gotovo nevažna.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 Dual-Core Procesor 2,81 GHz RAM 2.00Gb ATI Radeon HD 4800 oh i moj prijatelj je rekao da ne mogu pokrenuti i sa visokom kvalitetom. Ali ja ne znam, je li istina? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio bih vas pogoditi biti u redu s niskim do srednjim postavka.
| |||
| |||
| What do you mean by nadogradnju grafičke kartice prvi ako napravite promjene? Nažalost, moj engleski je jako loš, teško da razumije TT ![]() |
|
| |||
| |||
| Pa igre uglavnom oslanjaju na moćne grafičke kartice, tako da, ako se ne igra dobro izvoditi na postavke koje želite da onda bi bio najbolji komad hardvera za kupovinu / nadogradnju. |
|
| |||
| |||
| Oh, hvala! |