![]() |
|
| |||
| |||
| מה יקרה אם לוח האם שלי doesn't עומדת דרישת mininum של GTA IV? האם זה מכסה? או האם יש השפעה? כי אני מתכנן לקנות את זה ..... ו ... אני שולח את זה החלק הימני? אנא corret אותי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| משחקים אחרים מסתמכים על דברים כמו מעבד, זיכרון RAM וכרטיס המסך הכוח, את לוח האם הוא כמעט לא רלוונטיים.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 Dual-Core מעבד 2.81 GHz 2.00Gb של רם ATI RADEON HD 4800 אה והחבר שלי אמר שאני לא יכול להפעיל אותו גם עם איכות גבוהה. אבל אני לא יודע, האם זה נכון? |
|
| |||
| |||
| אני מניח שאתה רוצה להיות בסדר עם ההגדרה נמוך עד בינוני. שדרג את כרטיס המסך הראשון אם תבצע שינויים. |
|
| |||
| |||
| מה אתה מתכוון לשדרג את כרטיס המסך הראשון אם תבצע שינויים כלשהם? מצטער, אנגלית שלי הוא רע מאוד, קשה להבין TT ![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן משחקים בעיקר מסתמכים על כרטיסי מסך חזקים, לכן, אם המשחק אינם פועלים היטב על הגדרות שאתה רוצה ואז זה יהיה הכי טוב חתיכת חומרה לקנות / לשדרג. |
|
| |||
| |||
| אה, תודה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| נעים להכיר | JimE | ואציג את עצמך כאן | 7 | ב -1 מרץ 2008 11:43 |
| נעים להכיר את כולם! | chrisiv | ואציג את עצמך כאן | 4 | 31 ינואר 2008 14:15 |
| שלום, נעים לפגוש את כולכם! | mumskiii | ואציג את עצמך כאן | 4 | 18 ינואר 2008 15:08 |
| הלו, זה נחמד לפגוש את כולכם! | KingOmega | ואציג את עצמך כאן | 4 | 29 נובמבר 2007 08:49 |
| מחשב דרישת נכשל ... כל הרעיונות מה זה אומר? | tiggs | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 28 ספטמבר 2007 01:33 |
| שרשרת כלים | |
| |