![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Co się stanie, jeżeli moja płyta doesnt mininum spełniają wymagania GTA IV? Czy to opóźnienie? Albo ma żadnego wpływu? Bo planuje kupić ..... I ... I am posting this w prawej sekcji? Proszę corret mnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gry polegają na innych rzeczy, takich jak procesor, pamięci RAM i kartą graficzną władzy, płyta jest prawie bez znaczenia.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 Dual-Core Procesor 2,81 GHZ 2.00Gb RAM ATI Radeon HD 4800 No i mój przyjaciel powiedział, że nie mogę go uruchomić również z wysokiej jakości. Ale nie wiem, czy to prawda? |
|
| |||
| |||
| I'd guess you'd be OK o niskim lub średnim ustawienie. Upgrade karty graficznej, jeśli najpierw dokonywać żadnych zmian. |
|
| |||
| |||
| Co masz na myśli przez upgrade karty graficznej, jeśli najpierw dokonywać żadnych zmian? Niestety, mój angielski jest bardzo zły, trudno zrozumieć TT ![]() |
|
| |||
| |||
| Cóż gry głównie polegać na potężne karty graficzne, więc, jeśli gra nie działa dobrze na ustawienia chcesz to byłby najlepszy kawałek sprzętu kupić / upgrade. |
|
| |||
| |||
| Oh, dziękuję! |