![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo sa stane, keď je moja doska doesnt spĺňajú požiadavku mininum GTA IV? Bude to lag? Alebo je nejaký vplyv? Pretože som plánujete kúpiť ..... ... A som aj vysielanie v pravej časti? Prosím corrette mě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry spoliehať na iné veci, ako je procesor, RAM a grafická karta výkon, na doske je takmer bezvýznamné.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 dvoch-malvicové Procesor 2,81 GHz 2.00Gb RAM ATI Radeon HD 4800 ach, a moja kamarátka povedala, že nemôžem spustiť aj s vysokou kvalitou. Ale já nevím, je to pravda? |
|
| |||
| |||
| Já bych hádať by ste byť ok s nízkou až stredné nastavenie. Upgrade grafickej karty prvé, ak si robiť žiadne zmeny. |
|
| |||
| |||
| Čo myslíš tým upgrade grafickej karty prvé, ak sa nejaké zmeny? Je nám ľúto, ale moja angličtina je veľmi zlá, ťažko pochopiť TT ![]() |
|
| |||
| |||
| No hry väčšinou spoliehajú na výkonné grafické karty, takže ak hra nefunguje dobre na nastavenie, ktoré chcete, aby potom by bolo najlepšie kus hardware / kúpiť upgrade. |
|
| |||
| |||
| Oh, vďaka! |