![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Шта ће се десити ако је моја матична плоча мининум се задовољиле потребе ГТА ИВ? Хоће ли то лаг? Или, је ли било који утицај? Будући да сам ја планирам купити ..... И ам ... И објављивања овог одељка у праву? Молимо цоррет мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игре се ослањају на друге ствари као што су ЦПУ, РАМ и графичка картица моћи, матичне плоче је готово попатна.
| |||
| |||
| АМД Атхлон 7850 Дуал-Цоре Процесор 2,81 ГХз РАМ 2.00Гб АТИ Радеон ХД 4800 ох и мој пријатељ је рекао да не могу покренути и са високом квалитетом. Али ја не знам, да ли је истина? |
|
| |||
| |||
| Хтео бих вас погодити бити у реду са ниским до средњим поставка. Упграде графичке картице први ако направите било какве промене. |
|
| |||
| |||
| Ухат до ыоу меан бы надоградњу графичке картице први ако направите промене? Нажалост, мој енглески је јако лош, тешко да разуме ТТ ![]() |
|
| |||
| |||
| Па игре углавном ослањају на моћне графичке картице, тако да, ако се не игра добро изводити на подешавања које желите да онда би био најбољи комад хардвера за куповину / надоградњу. |
|
| |||
| |||
| Ох, хвала! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Драго ми је што сам те упознао | ЈимЕ | Увести Ыоурселф Овде | 7 | 1 март 2008 11:43 |
| Нице задовољити свакога! | цхрисив | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 31 јануар 2008 14:15 |
| Поздрав, драго ми је све! | мумскиии | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 18 јануар 2008 15:08 |
| Поштовани / а, то је лепо да испуни све вас! | КингОмега | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 29 новембар 2007 08:49 |
| Рачунар није услов ... било који идеја шта то значи? | тиггс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 28. сеп 2007 01:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |