![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що відбудеться, якщо моя материнська плата doesn't mininum задовольнити вимоги GTA IV? Чи буде це відставання? Чи є який-небудь вплив? Тому що я планую купити ..... І ... я проводки це в правій частині? Будь ласка corret мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ігри покладатися на інших речах, як центральний процесор, оперативна пам'ять і живлення для відеокарт, материнських плат практично не має значення.
| |||
| |||
| AMD Athlon 7850 Dual-Core Процесори 2,81 ГГц 2.00Gb Рам ATI Radeon HD 4800 Та й моя подруга сказала, що я не можу запустити його також з високою якістю. Але я не знаю, чи так це? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, потрібно буде в порядку з низького до середнього обстановці. Оновлення графічною картою, якщо ви перший вносити жодних змін. |
|
| |||
| |||
| Що ви маєте на увазі під модернізацію графічної карти перше, якщо ви які-небудь зміни? На жаль, мій англійська дуже погано, важко зрозуміти, TT ![]() |
|
| |||
| |||
| Ну іграх основному спираються на потужну відеокарту, так що, якщо гра не запускається також на параметри, які ви хочете те, що було б краще частина обладнання для покупки / оновлення. |
|
| |||
| |||
| Ой, спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Приємно познайомитися | JimE | Тут Introduce Yourself | 7 | 1 березня 2008 11:43 |
| Радий познайомитися з усіма! | chrisiv | Тут Introduce Yourself | 4 | 31 січня 2008 14:15 |
| Здравствуйте, приємно познайомитися з усіма вами! | mumskiii | Тут Introduce Yourself | 4 | 18 січня 2008 15:08 |
| Здравствуйте, приємно познайомитися з усіма вами! | KingOmega | Тут Introduce Yourself | 4 | 29 листопада 2007 08:49 |
| Комп'ютерна вимоги вдався ... будь-які ідеї, що це значить? | Тіггс | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 28 вересня 2007 01:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |