по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Моят ореол карти ще се зарежда - Xbox

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Май 2009, 01:23
Новите държави Група

Добре ми ореол карти няма да се зареди. Моят Xbox Дискът се казва, че картите са на hardrive но не мога да ги заредите в сватовство или обичай игри. Единственият начин да заредите тях е, ако си изтеглите всяка опаковка карта всеки път, когато включите Halo 3, дори ако излезете ореол 3 за да отидете в таблото. Клиентът има подкрепа ме направи актуализация ми Xbox, трансфер лицензи и си изтегли всичко, което един gazillion пъти и нищо не работи. Трябваше ми Xbox ремонтирани за червен пръстен на смърт около два месеца и Xbox ми казва, че е един и същ Xbox пратих за ремонт, но картите, казват, че са регистрирани в различни Xbox конзола. Може ли някой там да ми помогне?
И ако искате да сте наистина хубаво аз съм със същия проблем с моето обаждане на митото 4 План опаковка. Но аз не се грижи, колкото за тези,
моля да ми помогнете
Old 30 Май 2009, 01:33
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Jeniffer Wingette View Post
Трябваше ми Xbox ремонтирани за червен пръстен на смърт около два месеца и Xbox ми казва, че е един и същ Xbox пратих за ремонт, но картите, казват, че са регистрирани в различни Xbox конзола.
Това е може би вярно, но проблемът е, което ще наричаме "същото Xbox"?

Само в случай, може би?

Безпокойството е Halo obviusly е стриктни за това какво прави едно и също - може би всички сериали от хардуерните компоненти са еднакви или нещо такова.

Когато, както МС, когато те се определят, че актуализацията на няколко части. Моя се върна с нов DVD диск, нов вид на най-новите дънни платки и марки, където човек фиксиране е мръсотията на ръцете му

Така че имах същия проблем, колкото за COD4 и WaW.

Всичко, което направих беше:
Re свалени карти
Рестартирайте.

След това тя работи добре, така че след като сте опитвали, че и тя не работи за Halo ... Не съм сигурен съжалявам - но тя може да се струва пробвам COD, ако havn't вече.

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc