![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре ми ореол карти няма да се зареди. Моят Xbox Дискът се казва, че картите са на hardrive но не мога да ги заредите в сватовство или обичай игри. Единственият начин да заредите тях е, ако си изтеглите всяка опаковка карта всеки път, когато включите Halo 3, дори ако излезете ореол 3 за да отидете в таблото. Клиентът има подкрепа ме направи актуализация ми Xbox, трансфер лицензи и си изтегли всичко, което един gazillion пъти и нищо не работи. Трябваше ми Xbox ремонтирани за червен пръстен на смърт около два месеца и Xbox ми казва, че е един и същ Xbox пратих за ремонт, но картите, казват, че са регистрирани в различни Xbox конзола. Може ли някой там да ми помогне? И ако искате да сте наистина хубаво аз съм със същия проблем с моето обаждане на митото 4 План опаковка. Но аз не се грижи, колкото за тези, моля да ми помогнете |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Само в случай, може би? Безпокойството е Halo obviusly е стриктни за това какво прави едно и също - може би всички сериали от хардуерните компоненти са еднакви или нещо такова. Когато, както МС, когато те се определят, че актуализацията на няколко части. Моя се върна с нов DVD диск, нов вид на най-новите дънни платки и марки, където човек фиксиране е мръсотията на ръцете му ![]() Така че имах същия проблем, колкото за COD4 и WaW. Всичко, което направих беше: Re свалени карти Рестартирайте. След това тя работи добре, така че след като сте опитвали, че и тя не работи за Halo ... Не съм сигурен съжалявам - но тя може да се струва пробвам COD, ако havn't вече.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |