menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Moje halo mapy se nenačítají - Xbox

Reply

Thread Nástroje
Old 30. května 2009, 01:23
Nový člen skupiny

Default Moje halo mapy se nenačítají - Xbox

Ok Moje halo mapy se nenačítají. Moje xbox pevný disk říká, že mapy jsou na VUT v Brně hardrive nemohu nahrát je do dohazování nebo vlastní hry. Jediný způsob, jak můžu nahrát je znovu, je-li já zavádění každé mapě balení při každém zapnutí Halo 3, i když jsem exit halo 3 jít do palubní desky. Zákaznická podpora mě učinil aktualizovat má xbox, převodu licence, a znovu všechno stáhnout gazillion dobu a nic nefunguje. Měl jsem opravil pro Xbox červený kruh smrti asi před dvěma měsíci a xbox mi říká, to je stejné xbox jsem poslal do opravy, ale říkají, že mapy jsou registrovány na jiné konzoly. Může někdo tam mi pomoct?
A pokud chcete být opravdu pěkné Mám stejný problém s mojí Call of Duty 4 Map Pack. Ale je mi jedno, jak moc o těch
prosím, pomozte mi
Old 30 května 2009, 01:33
Dárce Skupina

Default Moje halo mapy se nenačítají - Xbox

Citace:
Původně Poslal Jeniffer Wingette View Post
Měl jsem opravil pro Xbox červený kruh smrti asi před dvěma měsíci a xbox mi říká, to je stejné xbox jsem poslal do opravy, ale říkají, že mapy jsou registrovány na jiné konzoly.
Je to asi pravda, ale problém je to, co tomu říkáte "stejné xbox"?

Jen v případě možná?

Potíž je v tom Halo obviusly je přísnější na to, co je to stejné - možná všech seriálů z hardwarové komponenty jsou stejné, nebo tak něco.

, Kde je MS, když stanoví, že aktualizace několika komponent. Důl vrátil s novým DVD, nové nejnovější typ základní desky a známky, pokud ten, kterým se měla špínu na ruce

Tak jsem měl stejný problém jako vy pro COD4 a WaW.

Všechno, co jsem udělala, bylo:
Re stáhnout mapy
Restartu.

Pak pracoval v pořádku, aby viděli, jak jste to zkoušel a ono to nefunguje pro Halo ... Nejsem si jistý, sorry - ale to může být třeba vyzkoušet na COD, jestli ses už.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nové Halo fps? alex PC a herní konzole 1 11. května 2008 06:17
Halo 2 na XP? Eliáš PC a herní konzole 1 31. prosince 2007 23:26
Přidejte si k TCF mapy! Hybr! D Společenství Novinky a chat 15 29. prosince 2007 14:59
Halo bude mít vliv na prodej MS XBOX 360? its.sid PC a herní konzole 5 4. prosinec 2007 12:10
Halo Dev0115 PC a herní konzole 3 8. srpen 2007 15:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.