![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok Moje halo mapy se nenačítají. Moje xbox pevný disk říká, že mapy jsou na VUT v Brně hardrive nemohu nahrát je do dohazování nebo vlastní hry. Jediný způsob, jak můžu nahrát je znovu, je-li já zavádění každé mapě balení při každém zapnutí Halo 3, i když jsem exit halo 3 jít do palubní desky. Zákaznická podpora mě učinil aktualizovat má xbox, převodu licence, a znovu všechno stáhnout gazillion dobu a nic nefunguje. Měl jsem opravil pro Xbox červený kruh smrti asi před dvěma měsíci a xbox mi říká, to je stejné xbox jsem poslal do opravy, ale říkají, že mapy jsou registrovány na jiné konzoly. Může někdo tam mi pomoct? A pokud chcete být opravdu pěkné Mám stejný problém s mojí Call of Duty 4 Map Pack. Ale je mi jedno, jak moc o těch prosím, pomozte mi |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jen v případě možná? Potíž je v tom Halo obviusly je přísnější na to, co je to stejné - možná všech seriálů z hardwarové komponenty jsou stejné, nebo tak něco. , Kde je MS, když stanoví, že aktualizace několika komponent. Důl vrátil s novým DVD, nové nejnovější typ základní desky a známky, pokud ten, kterým se měla špínu na ruce ![]() Tak jsem měl stejný problém jako vy pro COD4 a WaW. Všechno, co jsem udělala, bylo: Re stáhnout mapy Restartu. Pak pracoval v pořádku, aby viděli, jak jste to zkoušel a ono to nefunguje pro Halo ... Nejsem si jistý, sorry - ale to může být třeba vyzkoušet na COD, jestli ses už.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nové Halo fps? | alex | PC a herní konzole | 1 | 11. května 2008 06:17 |
| Halo 2 na XP? | Eliáš | PC a herní konzole | 1 | 31. prosince 2007 23:26 |
| Přidejte si k TCF mapy! | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 15 | 29. prosince 2007 14:59 |
| Halo bude mít vliv na prodej MS XBOX 360? | its.sid | PC a herní konzole | 5 | 4. prosinec 2007 12:10 |
| Halo | Dev0115 | PC a herní konzole | 3 | 8. srpen 2007 15:52 |
| Thread Nástroje | |
| |