![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok μου φωτοστέφανο χάρτες δεν θα φορτωθεί. Σκληρό δίσκο του Xbox μου λέει ότι οι χάρτες είναι στην hardrive αλλά δεν μπορώ να τα φορτώνουν στο παντρολογήματα έθιμο ή παιχνίδια. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να τα φορτώνουν είναι αν θ πάλι λήψη κάθε χάρτη συσκευασία κάθε φορά που ενεργοποιώ για το Halo 3, έστω και αν μου έξοδο Halo 3 για να μεταβεί στο ταμπλό. Ο πελάτης έχει την υποστήριξη μου έκανε να ενημερώσετε Xbox, μεταβίβαση αδειών, και την εκ νέου κατεβάσετε ένα gazillion φορές τα πάντα και τίποτα δεν λειτουργεί. Είχα Xbox επισκευαστεί για το κόκκινο δαχτυλίδι του θανάτου περίπου πριν από δύο μήνες και Xbox μου λέει ότι είναι το ίδιο Xbox έστειλα για επισκευή, αλλά οι χάρτες πω είναι νηολογημένα σε διαφορετική κονσόλα Xbox. Μπορεί κανείς εκεί να με βοηθήσει;
Και αν θέλετε να είναι πολύ όμορφο έχω το ίδιο πρόβλημα με το Call of Duty 4 map pack. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για αυτά παρακαλώ βοηθήστε με |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Απλά η περίπτωση ίσως; Το πρόβλημα είναι το Halo obviusly αυστηρότερη σχετικά με το τι κάνει η ίδια - ίσως από όλα τα σήριαλ του υλικού είναι τα ίδια ή κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που τα κράτη μέλη, όταν το φτιάξω ενημέρωση από διάφορες συνιστώσες. Mine επέστρεψαν με ένα νέο DVD, τελευταία νέα τύπο Motherboard και ενός σήματος, όπου ο τύπος για τον καθορισμό είχε χώμα για τα χέρια ![]() Έτσι, είχα το ίδιο θέμα όπως και για COD4 WAW. Το μόνο που έκανε ήταν: Re κατεβάσετε χάρτες Reboot. Στη συνέχεια, εργάστηκε καλά, έτσι όπως βλέπω ότι έχετε δοκιμάσει και δεν εργάζονται για το Halo ... Δεν είμαι σίγουρος συγχωρείτε - αλλά μπορεί να αξίζει να προσπαθήσουμε για COD, αν havn't ήδη.