![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ok Moj karte halo neće učitati. Moj xbox hard disk kaže da su karte na hardrive, ali ne mogu ih učitati u provodadžisanje ili prilagođene igre. Jedini način da im je teret, ako ja ponovo preuzeti svaki paket mapa svaki put kad uključite Halo 3, čak i ako sam izlaz Halo 3 ići na nadzornoj ploči. Korisnička podrška je je napravio mene ažurirati moj xbox, prijenos licenci, i ponovno preuzeti sve gazillion puta i ništa ne radi. Imao sam moj xbox popravljen za crveni prsten smrti oko dva mjeseca i Xbox mi govori da je isti xbox sam poslao na popravak, ali karte kažu da su registrirani za različite xbox konzola. Može bilo tko pomoć mene vanjska strana ima?
A ako želite biti jako lijepo Ja sam vlasništvo teškoća sa mojim isti Call of Duty 4 karte paket. Ali ne brinem se toliko oko tih ugoditi pomoć mene |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Dovoljno je slučaj možda? Problem je u tome Halo obviusly je stroži na ono što ga čini isti - možda svi serijali iz hardverske komponente su iste ili tako nešto. Gdje su MS, kad oni škripac to ažurirati nekoliko komponenti. Mine se vratio sa novim DVD pogon, novi najnoviji tip Motherboard i oznaka u kojem momak popravljajući ga je blato na njegovim rukama ![]() Na taj način JA je jednak problem kao i vas za COD4 i WaW. Svi JA je je: Re preuzimanje karata Reboot. Onda je izrađen prekid, pa vidjeti kako ste pokušali da i to ne radi za Halo ... Nisam siguran žao - ali svibanj biti vrijedan probati na COD, ako već havn't.