kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Saját Halo térképek nem teher - Xbox

Reply

Téma eszközök
Old Május 30 2009, 01:23
Új tag Csoport

Default Saját Halo térképek nem teher - Xbox

Ok My Halo térképeket nem fogja betölteni. Saját Xbox merevlemezére azt mondja, hogy a térképek a hardrive de nem tudom betölteni őket matchmaking és egyéni játékok. Az egyetlen módja, hogy tudom betölteni őket, ha újra letölti minden térkép csomag minden egyes alkalommal, amikor bekapcsolja a Halo 3 is, ha kilép a Halo 3-hoz megy a műszerfalra. Ügyféltámogatás tett rám frissíthetem xbox, átadása engedélyek, és újra letölteni a gazillion minden alkalommal, és semmi sem működik. Már az én xbox javított a red ring halála mintegy két hónappal ezelőtt, és azt mondja, xbox ugyanaz xbox Elküldtem a javításra, de a térképek azt nyilván van egy másik Xbox konzolt. Can anyone out there help me?
És ha azt szeretnénk, hogy tényleg szép vagyok, az ugyanezen a baj én a Call of Duty 4 map pack. De nem érdekel, annyi van azokkal
kérem, segítsen nekem
Old Május 30 2009, 01:33
Donor Group

Default Saját Halo térképek nem teher - Xbox

Idézet:
Originally Posted by Jeniffer Wingette View Post
Már az én xbox javított a red ring halála mintegy két hónappal ezelőtt, és azt mondja, xbox ugyanaz xbox Elküldtem a javításra, de a térképek azt nyilván van egy másik Xbox konzolt.
Ez valószínűleg igaz, de a probléma az, mit nevezünk "azonos xbox"?

Csak az esetben, talán?

Az a baj, a Halo obviusly szigorúbb mi teszi, hogy ugyanazon a - talán a sorozat a hardver komponensek ugyanolyan, vagy valami ilyesmi.

Amennyiben a tagállam, ha javítani frissítés számos összetevője van. Mine tért vissza egy új DVD-meghajtó, új legújabb típusú Alaplap, és egy olyan jelet, ha a pasi rögzítése volt a piszkot a kezén

Szóval ugyanaz volt a probléma, amit a cod4 és WAW.

Én csak:
Re letölthető térképek
Újraindít.

Akkor működött jól, így látta, amit már próbáltam, és ez nem működik a Halo ... Nem vagyok benne biztos, bocsánat - de azt is érdemes megpróbálni a COD, ha havn't már.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új Halo fps? alex PC és konzol játékok 1 11. május 2008 06:17
Halo 2 on XP? Elijah PC és konzol játékok 1 31. december 2007 23:26
Add magad TCF térképek! Hybr! D Közösségi Hírek & Chat 15 29. december 2007 14:59
Will Halo érinti a értékesítése MS az XBOX 360? its.sid PC és konzol játékok 5 4. december 2007 12:10
Halo Dev0115 PC és konzol játékok 3 8. augusztus 2007 15:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.