![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok My Halo térképeket nem fogja betölteni. Saját Xbox merevlemezére azt mondja, hogy a térképek a hardrive de nem tudom betölteni őket matchmaking és egyéni játékok. Az egyetlen módja, hogy tudom betölteni őket, ha újra letölti minden térkép csomag minden egyes alkalommal, amikor bekapcsolja a Halo 3 is, ha kilép a Halo 3-hoz megy a műszerfalra. Ügyféltámogatás tett rám frissíthetem xbox, átadása engedélyek, és újra letölteni a gazillion minden alkalommal, és semmi sem működik. Már az én xbox javított a red ring halála mintegy két hónappal ezelőtt, és azt mondja, xbox ugyanaz xbox Elküldtem a javításra, de a térképek azt nyilván van egy másik Xbox konzolt. Can anyone out there help me? És ha azt szeretnénk, hogy tényleg szép vagyok, az ugyanezen a baj én a Call of Duty 4 map pack. De nem érdekel, annyi van azokkal kérem, segítsen nekem |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Csak az esetben, talán? Az a baj, a Halo obviusly szigorúbb mi teszi, hogy ugyanazon a - talán a sorozat a hardver komponensek ugyanolyan, vagy valami ilyesmi. Amennyiben a tagállam, ha javítani frissítés számos összetevője van. Mine tért vissza egy új DVD-meghajtó, új legújabb típusú Alaplap, és egy olyan jelet, ha a pasi rögzítése volt a piszkot a kezén ![]() Szóval ugyanaz volt a probléma, amit a cod4 és WAW. Én csak: Re letölthető térképek Újraindít. Akkor működött jól, így látta, amit már próbáltam, és ez nem működik a Halo ... Nem vagyok benne biztos, bocsánat - de azt is érdemes megpróbálni a COD, ha havn't már.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Halo fps? | alex | PC és konzol játékok | 1 | 11. május 2008 06:17 |
| Halo 2 on XP? | Elijah | PC és konzol játékok | 1 | 31. december 2007 23:26 |
| Add magad TCF térképek! | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 15 | 29. december 2007 14:59 |
| Will Halo érinti a értékesítése MS az XBOX 360? | its.sid | PC és konzol játékok | 5 | 4. december 2007 12:10 |
| Halo | Dev0115 | PC és konzol játékok | 3 | 8. augusztus 2007 15:52 |
| Téma eszközök | |
| |