פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

אזור הלה מפות לא לטעון - Xbox

Reply

שרשרת כלים
Old 30 במאי 2009, 01:23
קבוצת חברות חדשות

Default אזור הלה מפות לא לטעון - Xbox

אישור הל המפות שלי לא נטען. הכונן הקשיח שלי Xbox אומר כי המפות הן על hardrive אבל אני לא יכול לטעון אותם שדוך או Custom משחקים. הדרך היחידה בה אני יכול לטעון אותם היא אם אני מחדש להוריד כל אחד מפה Pack בכל פעם אני פונה על Halo 3, אפילו אם אני יציאה הל 3 ללכת על לוח המחוונים. תמיכת לקוחות הפכה אותי לעדכן את Xbox, העברת רשיונות, וכן להוריד את כל מה gazillion פעמים ושום דבר לא עובד. היו לי Xbox לתיקון עבור אדום טבעת המוות לפני כחודשיים Xbox ואת אומרת לי את זה הוא אותו Xbox אני שנשלחו לתיקון אבל Maps אומרים שהם רשום על שם אחר קונסולת Xbox. מישהו יכול לעזור לי שם?
ואם אתה רוצה להיות ממש נחמד אני נתקל באותה הבעיה בזמן השיחה שלי החובה של המפה Pack 4. אבל לא אכפת לי כל כך לגבי כל אותם
בבקשה תעזור לי
Old 30 במאי 2009, 01:33
קבוצת תורמים

Default אזור הלה מפות לא לטעון - Xbox

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jeniffer Wingette View Post
היו לי Xbox לתיקון עבור אדום טבעת המוות לפני כחודשיים Xbox ואת אומרת לי את זה הוא אותו Xbox אני שנשלחו לתיקון אבל Maps אומרים שהם רשום על שם אחר קונסולת Xbox.
זה כנראה נכון, אך הבעיה היא מה שאתה קורא "באותו Xbox"?

רק במקרה אולי?

הבעיה היא Halo obviusly נוקשה על מה היא עושה את זה אותו הדבר - אולי את כל רכיבי החומרה מ serials הם אותו או משהו.

איפה כמו MS, כאשר הם לתקן את זה לעדכן מספר מרכיבים. שלי חזר עם חדש, ה-DVD, העדכנית סוג חדש של לוח האם ואת סימן איפה הבחור שהיא תיקנה את ידיו על הלכלוך

אז היה לי את אותה בעיה כמו לך על COD4 ו WaW.

כל מה שעשיתי היה:
Re להוריד מפות
הפעלה מחדש.

אז זה עבד בסדר, אז כפי שאתה רואה כבר ניסו את זה וזה לא עובד Halo ... אני לא בטוח מצטער - אבל זה יכול להיות שווה לנסות ב COD, אם אתה כבר havn't.

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.