![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אישור הל המפות שלי לא נטען. הכונן הקשיח שלי Xbox אומר כי המפות הן על hardrive אבל אני לא יכול לטעון אותם שדוך או Custom משחקים. הדרך היחידה בה אני יכול לטעון אותם היא אם אני מחדש להוריד כל אחד מפה Pack בכל פעם אני פונה על Halo 3, אפילו אם אני יציאה הל 3 ללכת על לוח המחוונים. תמיכת לקוחות הפכה אותי לעדכן את Xbox, העברת רשיונות, וכן להוריד את כל מה gazillion פעמים ושום דבר לא עובד. היו לי Xbox לתיקון עבור אדום טבעת המוות לפני כחודשיים Xbox ואת אומרת לי את זה הוא אותו Xbox אני שנשלחו לתיקון אבל Maps אומרים שהם רשום על שם אחר קונסולת Xbox. מישהו יכול לעזור לי שם?
ואם אתה רוצה להיות ממש נחמד אני נתקל באותה הבעיה בזמן השיחה שלי החובה של המפה Pack 4. אבל לא אכפת לי כל כך לגבי כל אותם בבקשה תעזור לי |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
רק במקרה אולי? הבעיה היא Halo obviusly נוקשה על מה היא עושה את זה אותו הדבר - אולי את כל רכיבי החומרה מ serials הם אותו או משהו. איפה כמו MS, כאשר הם לתקן את זה לעדכן מספר מרכיבים. שלי חזר עם חדש, ה-DVD, העדכנית סוג חדש של לוח האם ואת סימן איפה הבחור שהיא תיקנה את ידיו על הלכלוך ![]() אז היה לי את אותה בעיה כמו לך על COD4 ו WaW. כל מה שעשיתי היה: Re להוריד מפות הפעלה מחדש. אז זה עבד בסדר, אז כפי שאתה רואה כבר ניסו את זה וזה לא עובד Halo ... אני לא בטוח מצטער - אבל זה יכול להיות שווה לנסות ב COD, אם אתה כבר havn't.