mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Mano aureolė žemėlapiai nebus apkrova - Xbox

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 30, 2009, 01:23
Naujas Narys

Default Mano aureolė žemėlapiai nebus apkrova - Xbox

Gerai Mano aureolė žemėlapiai nebus apkrovos. Mano xbox kietajame diske sako, kad žemėlapiai yra dėl bet aš negaliu įkelti juos piršlybos arba pasirinktinį žaidimai hardrive. Tik taip galiu įkelti jų yra, jei aš iš naujo parsisiųsti kiekvieną žemėlapis Pack kiekvieną kartą aš savo ruožtu apie Halo 3 net išeiti iš Halo 3 eiti į prietaisų skydelį. Klientų aptarnavimas padarė man atnaujinti savo Xbox, perduoti licencijų, ir iš naujo atsisiųsti viskas gazillion kartų ir nieko darbai. I had my Xbox suremontuoti už raudonas žiedas mirties apie du mėnesius prieš ir Xbox man sako tai tas pats "Xbox" Aš išsiųstas dėl remonto, bet žemėlapių sako, kad jie yra registruoti skirtingas "Xbox" konsolės. Can anyone out there help me?
O jei norite būti tikrai gražus Turiu problemų su mano paties Call of Duty 4 žemėlapyje pakuotėje. But I don't care, kiek apie tuos
Please help me
Old Gegužė 30, 2009, 01:33
Donorų grupės

Default Mano aureolė žemėlapiai nebus apkrova - Xbox

Citata:
Originally Posted by Jeniffer Wingette View Post
I had my Xbox suremontuoti už raudonas žiedas mirties apie du mėnesius prieš ir Xbox man sako tai tas pats "Xbox" Aš išsiųstas dėl remonto, bet žemėlapių sako, kad jie yra registruoti skirtingas "Xbox" konsolės.
Tai tikriausiai tiesa, tačiau problema yra tai, ką jūs vadina "pats" Xbox "?

Tiesiog atveju gal?

Bėda ta Halo obviusly yra griežtesni, ką daro pats - gal visus iš aparatūros dalys serialus yra tos pačios ar kažką.

Kur kaip MS, kai jie ją išspręsti atnaujinti keletą sudedamųjų dalių. Mine grįžo su nauja DVD-ROM, naujas naujausias tipo plokštė ir ženklas, kai vaikinas nustatymo ji buvo purvo ant jo rankas

Taigi turėjau tą pačią problemą, kaip jums CoD4 ir WAW.

Viskas, ką aš padariau buvo:
Re parsisiųsti žemėlapiai
Reboot.

Tada ji dirbo gerai, kad pamatyti, kaip jūs bandėte, kad ir ji neveikia Halo ... Nesu tikras, sorry - bet jis gali būti verta pabandyti menkių, jei havn't jau.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Naujas Halo fps? Alex PC & konsolės Žaidimai 1 Gegužė 11, 2008 06:17
Halo 2 ant XP? Elijas PC & konsolės Žaidimai 1 31 gruodis 2007 23:26
Pridėti save TCF žemėlapiai! Hybr! D Community News & Chat 15 29 gruodis 2007 14:59
Ar Halo įtakos "Xbox 360" MS parduoti? its.sid PC & konsolės Žaidimai 5 Gruodis 4, 2007 12:10
Halo Dev0115 PC & konsolės Žaidimai 3 8 rugpjūtis 2007 15:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.