![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai Mano aureolė žemėlapiai nebus apkrovos. Mano xbox kietajame diske sako, kad žemėlapiai yra dėl bet aš negaliu įkelti juos piršlybos arba pasirinktinį žaidimai hardrive. Tik taip galiu įkelti jų yra, jei aš iš naujo parsisiųsti kiekvieną žemėlapis Pack kiekvieną kartą aš savo ruožtu apie Halo 3 net išeiti iš Halo 3 eiti į prietaisų skydelį. Klientų aptarnavimas padarė man atnaujinti savo Xbox, perduoti licencijų, ir iš naujo atsisiųsti viskas gazillion kartų ir nieko darbai. I had my Xbox suremontuoti už raudonas žiedas mirties apie du mėnesius prieš ir Xbox man sako tai tas pats "Xbox" Aš išsiųstas dėl remonto, bet žemėlapių sako, kad jie yra registruoti skirtingas "Xbox" konsolės. Can anyone out there help me? O jei norite būti tikrai gražus Turiu problemų su mano paties Call of Duty 4 žemėlapyje pakuotėje. But I don't care, kiek apie tuos Please help me |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tiesiog atveju gal? Bėda ta Halo obviusly yra griežtesni, ką daro pats - gal visus iš aparatūros dalys serialus yra tos pačios ar kažką. Kur kaip MS, kai jie ją išspręsti atnaujinti keletą sudedamųjų dalių. Mine grįžo su nauja DVD-ROM, naujas naujausias tipo plokštė ir ženklas, kai vaikinas nustatymo ji buvo purvo ant jo rankas ![]() Taigi turėjau tą pačią problemą, kaip jums CoD4 ir WAW. Viskas, ką aš padariau buvo: Re parsisiųsti žemėlapiai Reboot. Tada ji dirbo gerai, kad pamatyti, kaip jūs bandėte, kad ir ji neveikia Halo ... Nesu tikras, sorry - bet jis gali būti verta pabandyti menkių, jei havn't jau.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujas Halo fps? | Alex | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Gegužė 11, 2008 06:17 |
| Halo 2 ant XP? | Elijas | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 31 gruodis 2007 23:26 |
| Pridėti save TCF žemėlapiai! | Hybr! D | Community News & Chat | 15 | 29 gruodis 2007 14:59 |
| Ar Halo įtakos "Xbox 360" MS parduoti? | its.sid | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Gruodis 4, 2007 12:10 |
| Halo | Dev0115 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 rugpjūtis 2007 15:52 |
| Temos įrankiai | |
| |