![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok Mani Halo kartes nebūs slodzi. Mans xbox cieto disku, teikts, ka kartes ir par hardrive Bet es nevaru slodze tiem draugiem vai paražām spēles. Vienīgais veids, kā es varu slodze viņiem ir, ja es vēlreiz lejupielādēt katru map pack katru reizi ieslēgt 3 Halo, pat ja es izeju Halo 3, lai dotos uz paneļa. Klientu atbalsts ir devusi man mainīšu xbox, nodošanu licences, un no jauna ielādēt viss gazillion reizes un nekas darbi. Man bija mans xbox remontētas par sarkano gredzenu nāves aptuveni pirms diviem mēnešiem un xbox man saka, tas ir paša xbox I nosūtīti veikt remontu, bet kartes teikt tie ir reģistrēti ar dažādiem xbox console. Can anyone out there help me?
Un, ja jūs vēlaties, lai būtu patiesi jauks es esmu, kam pašiem ir problēmas ar manu Call of Duty 4 map pack. Bet es vienalga, cik par šiem please help me |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Tikai gadījumā varbūt? Nepatikšanas ir Halo obviusly ir stingrāks par to, kas padara to pats - varbūt visus seriālus no aparatūras komponenti ir vienādi vai kaut ko. Kur, MS, ja tie nosaka to atjaunināja vairākus komponentus. Mine nāca klajā ar jaunu DVD disku, jauni jaunāko tips Motherboard un preču zīmi, ja puisis, ar ko nosaka tā netīrumus uz rokām ![]() Tā man bija pašu jautājumu, kā jūs COD4 un WAW. All I did was: Re download kartes Reboot. Pēc tam tā darbojās naudas sodu, lai redzēt, kā esat mēģinājis, un tā nedarbojas Halo ... Es neesmu pārliecināts, sorry - bet tas varbūt ir vērts mēģināt par mencu, ja jūs havn't jau ir.