![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok Moje halo mapy nie zostanie załadowany. Mój dysk twardy konsoli Xbox mówi, że mapy są na hardrive ale nie mogę załadować je w swatanie lub niestandardowe gier. Jedynym sposobem mogę załadować je, jeśli ponownie pobrać mapę każdym opakowaniu każdej chwili mogę włączyć Halo 3, nawet jeśli wyjścia Halo 3, aby przejść do panelu. Obsługa klienta dokonała aktualizacji do mnie mój xbox, przeniesienie licencji i ponownie pobrać wszystko, co gazillion razy i nic nie działa. I had my xbox naprawiony na czerwony pierścień śmierci około dwa miesiące temu i Xbox mówi mi to samo xbox I wysłane w celu naprawy, ale twierdzi, że mapy są zarejestrowane w różnych konsoli Xbox. Czy ktoś tam mi pomóc? A jeśli chcesz być naprawdę ładne Mam ten sam problem z moim Call of Duty 4 mapa opakowanie. But I don't care tyle o tych proszę mi pomóc |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Wystarczy przypadku może być? Problem jest Halo obviusly jest surowsze, co sprawia, że ten sam - być może wszystkich seriali z składniki sprzętowe są takie same albo coś. Gdzie jak MS, kiedy go zaktualizować kilka elementów. Kopalnia wrócił z nowym DVD, nowe najnowszy typ płyty głównej oraz zaznaczyć, gdzie facet ustalające miała brud w jego rękach ![]() Więc miałem taki sam problem jak w COD4 i WAW. All I did was: Re pobrać mapy Reboot. Następnie pracował dobrze, tak jak to widzę, że dołożyliśmy wszelkich starań i nie działa dla Halo ... Nie jestem pewien, przepraszam - ale może warto spróbować na ChZT, jeśli już havn't.