menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Moja halo mapy nebude zaťaženie - Xbox

Reply

Thread Tools
Old 30. mája 2009, 01:23
Nový člen skupiny

Default Moja halo mapy nebude zaťaženie - Xbox

Ok Moja halo mapy nebude zaťaženie. My Xbox pevného disku sa hovorí, že mapy sú na hardrive ale nedá načítať v dohazování alebo vlastné hry. Jediná možnosť, ako môžem nahrať, ak je aj spätný-stiahnutie jednotlivých máp pack každom zapnutí Halo 3, aj keď odchod halo 3 ísť do palubnej dosky. Zákaznícky servis sa mi aktualizovať môj xbox, prevod licencie, a znovu stiahnuť všetko jedno gazillion krát a nič diel. Mal som opravoval xbox pre červený kruh smrti asi pred dvoma mesiacmi a xbox mi hovorí, že sú rovnaké xbox som poslal na opravu v mapách, ale hovoria, že sú registrované na inú konzolu Xbox. Môže niekto tam mi pomoct?
A ak chcete byť naozaj pekné Mám rovnaký problém s mojím Call of Duty 4 map pack. But Nechcem care toľko o tých
Prosím, pomôžte mi
Old 30. mája 2009, 01:33
Darcu Skupina

Default Moja halo mapy nebude zaťaženie - Xbox

Citácia:
Pôvodne Poslal Jeniffer Wingette View Post
Mal som opravoval xbox pre červený kruh smrti asi pred dvoma mesiacmi a xbox mi hovorí, že sú rovnaké xbox som poslal na opravu v mapách, ale hovoria, že sú registrované na inú konzolu Xbox.
Je to asi pravda, ale problém je to, čo si hovoria "rovnaké xbox"?

Len v prípade možná?

Problém je v Halo obviusly je prísnejší na to, čo je rovnaké - snáď všetky seriály z hardvérové komponenty sú rovnaké, alebo tak niečo.

Ak MS, keď sa to spraví aktualizovať niekoľko zložiek. Baňa sa vrátil s novým DVD, nové najnovší typ doska a známky keď chlap ktorým mal špinu na svoje ruky

Tak som mal rovnaký problém ako vy pre CoD4 a WAW.

Všetko, čo som urobila, bolo:
Re sťahovať mapy
Reštartu.

Potom to fungovalo v pohodě, takže vidíte, ako ste si vyskúšali, že aj to nie je práca pre Halo ... Nie som si istý ľúto - ale to môže byť zmysel sa o to pokúsiť o COD, ak ste už havn't.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nové Halo fps? alex PC a herné konzoly 1 11. mája 2008 06:17
Halo 2 na XP? Eliáš PC a herné konzoly 1 31. decembra 2007 23:26
Pridajte si k TCF mapy! Hybr! D Spoločenstva Novinky a chat 15 29. decembra 2007 14:59
Halo bude mať vplyv na predaj MS XBOX 360? its.sid PC a herné konzoly 5 4. december 2007 12:10
Halo Dev0115 PC a herné konzoly 3 8. august 2007 15:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.