![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok Moja halo mapy nebude zaťaženie. My Xbox pevného disku sa hovorí, že mapy sú na hardrive ale nedá načítať v dohazování alebo vlastné hry. Jediná možnosť, ako môžem nahrať, ak je aj spätný-stiahnutie jednotlivých máp pack každom zapnutí Halo 3, aj keď odchod halo 3 ísť do palubnej dosky. Zákaznícky servis sa mi aktualizovať môj xbox, prevod licencie, a znovu stiahnuť všetko jedno gazillion krát a nič diel. Mal som opravoval xbox pre červený kruh smrti asi pred dvoma mesiacmi a xbox mi hovorí, že sú rovnaké xbox som poslal na opravu v mapách, ale hovoria, že sú registrované na inú konzolu Xbox. Môže niekto tam mi pomoct? A ak chcete byť naozaj pekné Mám rovnaký problém s mojím Call of Duty 4 map pack. But Nechcem care toľko o tých Prosím, pomôžte mi |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Len v prípade možná? Problém je v Halo obviusly je prísnejší na to, čo je rovnaké - snáď všetky seriály z hardvérové komponenty sú rovnaké, alebo tak niečo. Ak MS, keď sa to spraví aktualizovať niekoľko zložiek. Baňa sa vrátil s novým DVD, nové najnovší typ doska a známky keď chlap ktorým mal špinu na svoje ruky ![]() Tak som mal rovnaký problém ako vy pre CoD4 a WAW. Všetko, čo som urobila, bolo: Re sťahovať mapy Reštartu. Potom to fungovalo v pohodě, takže vidíte, ako ste si vyskúšali, že aj to nie je práca pre Halo ... Nie som si istý ľúto - ale to môže byť zmysel sa o to pokúsiť o COD, ak ste už havn't.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové Halo fps? | alex | PC a herné konzoly | 1 | 11. mája 2008 06:17 |
| Halo 2 na XP? | Eliáš | PC a herné konzoly | 1 | 31. decembra 2007 23:26 |
| Pridajte si k TCF mapy! | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 15 | 29. decembra 2007 14:59 |
| Halo bude mať vplyv na predaj MS XBOX 360? | its.sid | PC a herné konzoly | 5 | 4. december 2007 12:10 |
| Halo | Dev0115 | PC a herné konzoly | 3 | 8. august 2007 15:52 |
| Thread Tools | |
| |