Куоте:
Оригиналлы Постед бы Јениффер Уингетте Имао сам своје Ксбокс поправљено за црвени прстен смрти око два месеца пре и Ксбокс ми говори да је ИСТИ Ксбокс сам послао на поправку, али карте кажу да су регистровани за различите конзоле Ксбокс. |
То је вероватно тачно, али проблем је оно што ви зовете "исти Ксбокс"?
Само случају можда?
Проблем је Хало обвиуслы је строжији на оно што чини исто - можда свих серијских публикација из хардверске компоненте су исте или нешто.
Где се као МС када су решили да ажурирате неколико компоненти. Рудник вратила са новим ДВД јединицу, нове најновији тип Плоче и ознака, где га је тип причвршћивања прљавштину на рукама
Тако да сам имао исти проблем као и за ЦОД4 и УАУ.
Све што сам урадио је:
Поново преузели карте
Ребоот.
Онда је радио добро, тако да видимо како сте покушали да и то не ради за Хало ... Нисам сигуран жао - али то може бити вредно пробати Цод, ако сте већ хавн'т.
Процесор (и): Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз | Матичне плоче: Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10) | РАМ меморија: ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз | Графичка картица (е): ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ |
Соунд Цард:
| Тврди диск (и): СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ | Оптички погон (е): ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б | Цасе / псу: Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У |
Хлађење: Стоцк | Нетуорк / Интернет: Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2 | Монитор (е): 2 кс Ацер П193УАд | Оперативни систем (е): КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64 |