![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam benim ağıl haritalar yüklenemez. My Xbox sabit sürücü, haritalar Ben çöpçatanlık veya özel oyunlar bunları yükleyemiyor ancak hardrive üzerinde olduğunu söyledi. Ben ise onları yükleyebilirsiniz tek yolu yeniden if bile, 3 Gösterge tablosuna ben çıkmak Halo gitmek her harita paketini ben Halo 3 açmak her indirebilirsiniz. Müşteri destek bana xbox, transferi lisans güncelleme ve yeniden yüklemek her şeyi bir kere gazillion hiçbir eser yaptı. Ben Xbox iki ay ölüm kırmızı halka için önce tamir ve Xbox vardı onu ben tamir için ancak haritaları da farklı bir Xbox konsolu kayıtlı söylüyorlar gönderen AYNI Xbox bana söyler. Herkes bana yardımcı olabilir misiniz? Eğer istediğiniz gerçekten Ben görev yaptığım arama 4 harita paketi ile aynı sorun yaşıyorum iyi olması gereklidir. Ama bu kadar ilgi yok bana yardım lütfen |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sadece durumda belki? Sorun Halo obviusly ne aynı ya da bir şey vardır donanım bileşenleri de aynı - belki de tüm dizi yapar üzerinde sıkı olmasıdır. Nerede MS gibi zaman bazı bileşenleri güncelleme düzeltmek. Maden geri yeni bir DVD sürücüsü, Anakart yeni son türü ve bir işareti ile birlikte burada adam ellerini üzerindeki kir olduğunu tespit ![]() Ben COD4 ve WaW için aynı sorunu vardı. Ben yaptım oldu: Re indirmek haritalar Reboot. Sonra iyi olarak bu ve Halo için çalışmıyor denedim çok görmeye çalıştı ... Ben üzgünüm emin değilim - ama bir COD denemek değerinde olabilir, eğer zaten havn't.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |