Цитата:
Спочатку Написав Jeniffer Wingette У мене була відремонтована для Xbox червоне кільце смерті близько двох місяців тому, і Xbox говорить мені, це той же Xbox я направив в ремонт, але карти говорять, що вони зареєстровані на іншу консоль Xbox. |
Це, мабуть, справедливо, проте проблема це те, що ви називаєте "того ж Xbox"?
Просто це буває?
Проблема полягає в Halo obviusly більш жорсткі вимоги, про те, що робить його ж - Може бути, всі серіали з апаратними компонентами є однаковими або щось.
Куди як MS, коли вони це виправити оновлення кількох компонентів. Mine повернувся з новими дисками DVD, нова новітнього типу плат і відзначте, де хлопець фіксації вона бруд на руках
Так що я була така ж проблема, як ви для COD4 і WAW.
Все, що я зробив був:
Re завантаження карт
Перезавантаження.
Потім він працював добре, так бачачи як Ви старалися, що і воно не працює для Halo ... Я не впевнений, перепрошую - але, може бути, варто спробувати на ГПК, якщо ви вже Havn't.
Процесор (и): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Материнська плата: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | ОЗУ: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Графічна карта (и): PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB |
Звукова карта:
| Жорсткий диск (и): HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB | Оптичний привід (и): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Діло / PSU: Antec Sonata III & EarthWatts 500W |
Охолодження: Фондовий | Мережі / Інтернет: Gigabit LAN, FireWire & WG111v2 | Монітор (и): 2 х Acer P193WAd | Операційна система (и): XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 |