mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Mano Nintendo NES neveikia

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 15:23
Naujas Narys

Default Mano Nintendo NES neveikia

Mano Nes neveikia.
Ką daryti? Pasirodo vieną ir išjungti, spalvos nuolat mirksi. Balta, mėlyna, baravykas, ir purpal. Ir kai jis dozė darbą, frezzes.
Old 9 birželis 2009, 16:47
Narys

pabandykite Blowing out kasetė uostą, tada faktinių kasetė savarankiško
Old Birželis 10, 2009, 11:23
Donorų grupės

Jei senas smūgį ir bandykite metodas veikia "Windows NT darbo, pabandykite oficialiai licencijuoti siurblys ant conection smeigtukai, nes ji tikriausiai Sakaltis metais nuo dulkių ir teršalų, o ne naudoti vandeniu arba patrinkite alkoholiu. Jūsų tikriausiai ruošiesi turi rasti švaresnio internete kažkur eBay gali būti naudinga

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kuris yra geresnis už Nintendo Wii ... Debbie V PC & konsolės Žaidimai 1 Lapkritis 21, 2008 10:03
Nintendo DS HistoryGirl PC & konsolės Žaidimai 6 18 sausis 2008 08:13
Kaip naudotis Nintendo DS Wi-Fi USB jungtis Black Magic PC & konsolės Žaidimai 2 1 sausis 2008 09:23
Kiek Nintendo Wii kaina? cayla212 PC & konsolės Žaidimai 2 Kovas 31, 2007 03:32
Kaip nustatyti Nintendo DS? Klauskite Kenzie! :-) PC & konsolės Žaidimai 1 Kovas 20, 2007 09:21
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.