![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слободно оставите коментаре. као и увек, имајте га чистим. но фан боы ствари. разлог ЈА је направио те се кроз чињеницу да објасни зашто је једна боља од друге, а не мишљење. Такође то учинити док не звучање попут фанбоы. Ево га. 2. део хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=4ГПИ9ксДмРјк парт3 хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=7Ы2нЈмКзОВЫ парт4 хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=х-ј69РнЕБАц парт 1 и даље ће требати више времена и истраживања. па не буг ме абоут реда су у КСД
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видео уређивање је супер, али у коментару ..... где да почнем?
"Тако је много боље" ДПИ = густина тачака? Покушајте тачака по инчу. Правописних грешака готово свуда постоје речи. Преко такта овна "лакше" да 2000Мхз? Ја не мислим тако. Говорећи да су лична рачунара "боље", јер они имају већи крају хардвера једноставно није фер. Ви упоредити ПС3с овна на тај Уалмарт ПЦ-а, али ништа рећи о томе како је све конзоле пс3 и коришћење хардвера имају. Краја последњег видео је невероватно неодредјено када упоредимо пс3 и КСБокс360. Ако не знате шта говорите о вама не би требао рећи ништа ат сви. Свеукупно сам нашао ове видео погрешне, нејасне и није нешто занимљив. Требало би стварно провести више времена на дијалог и вашем истраживању чињеница. БТУ ја не поседујете конзоле и преферирам ПЦ гаминг. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Мех. Ох добро. Покушао сам: П и да, људи са доминатор серији (у оне добре: П) су постигли ОЦ од 2000МХз на њиховим РАМ. (чак и мој пријатељ познаје некога ко је)
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Натјерао ме да се цомментры церекање видјех те на ытубе. |
|
| |||
| |||
| да је добро или лоше: П лол
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| добра ствар |
|
| |||
| |||
| Ја сам грешка се мало на неким деловима. али мој глас барем донекле је забавно само по себи лол
|
| |||
| |||
| Боље онда мој Глочестер пољопривредник нагласком:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те Заборавио ГДДР5 ![]() И ГПУ-а 360 је бољи од пс3-а! ![]()
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| донт гет ми криво, ја сам ПЦ Гамер Волим те пц игре више од ништа. али сам осећали да сте били са одступањем према пц затим 360 и пс3с. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поздрав Људи! | Ливе Сабља | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 1 аугуст 2009 10:10 |
| Здраво Људи .. | цогарциа | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 14 март 2009 01:44 |
| Бок људи! | БлоодлессДаун | Увести Ыоурселф Овде | 7 | 11 децембар 2008 00:18 |
| ИД производа? Кључ производа? Објашњавајући 2. молим | асхмехта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 16 мај 2008 13:36 |
| Се било ко да зна о тим људима? | тхингие2 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 13 мај 2008 14:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |