![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Моят Xbox 360 имаме 3 червени пръстени, и аз имам избяга от гаранция. Моят приятел също имаме 3 червени пръстени, но все още е гаранция, но той не realsie та си конзола насаме, voiding неговата гаранция. SO вчера, и замества всички мои етикети с негово (големите етикета на задната част на конзолата, етикетът над мощност на входа и на етикета под USB предкрилка) така, сега аз имам му сериен номер на гърба на моя. Моят приятел, след което влязъл в xbox.com и издаде ремонт, така че сега UPS идват да си взема конзолата си стикери върху нея, във вторник. Мислите ли, че това ще работи, или ще се Microsoft да е в състояние да ти кажа аз имам включено стикерите? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Мисля, че има стикери с по 360, както и да се улавям този вид измама, но това, което наред с изнурителен |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Намиране на сървъри Гаранционен кодекс (актив кодекс) | aresnalfc | Общи Хардуер Чат | 0 | 20 август 2009 година 02:55 |
| Под за наем - Ще го обезсили гаранцията? | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 2 | 21 май 2009 г. 11:07 |
| Всеки Тук ли Гаранционен Ремонт Работа за един от големите PC компании? | tankman1989 | Изключено Тема Дискусия | 2 | 24 април 2009 18:13 |
| Слушалки Broken - гаранция? | YRTNEG | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 4 февруари 2009 04:15 |
| Кое е по-добър PSP и Xbox 360? | компютърни lover786 | PC & конзолата Gaming | 29 | 28 Март 2008 11:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |