по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Моят Xbox 360 имаме 3 червени пръстени и аз имам избяга от гаранция

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 юни 2009 г., 04:35
Новите държави Група

Default Моят Xbox 360 имаме 3 червени пръстени и аз имам избяга от гаранция

Здравейте всички.
Моят Xbox 360 имаме 3 червени пръстени, и аз имам избяга от гаранция.
Моят приятел също имаме 3 червени пръстени, но все още е гаранция, но той не realsie та си конзола насаме, voiding неговата гаранция.

SO вчера, и замества всички мои етикети с негово (големите етикета на задната част на конзолата, етикетът над мощност на входа и на етикета под USB предкрилка) така, сега аз имам му сериен номер на гърба на моя.

Моят приятел, след което влязъл в xbox.com и издаде ремонт, така че сега UPS идват да си взема конзолата си стикери върху нея, във вторник.
Мислите ли, че това ще работи, или ще се Microsoft да е в състояние да ти кажа аз имам включено стикерите?

Благодарности
Old 25-ти септември 2009, 16:08
Член Група

Default Моят Xbox 360 имаме 3 червени пръстени и аз имам избяга от гаранция

Мисля, че има стикери с по 360, както и да се улавям този вид измама, но това, което наред с изнурителен
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Намиране на сървъри Гаранционен кодекс (актив кодекс) aresnalfc Общи Хардуер Чат 0 20 август 2009 година 02:55
Под за наем - Ще го обезсили гаранцията? robina80 Изключено Тема Дискусия 2 21 май 2009 г. 11:07
Всеки Тук ли Гаранционен Ремонт Работа за един от големите PC компании? tankman1989 Изключено Тема Дискусия 2 24 април 2009 18:13
Слушалки Broken - гаранция? YRTNEG Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 4 февруари 2009 04:15
Кое е по-добър PSP и Xbox 360? компютърни lover786 PC & конзолата Gaming 29 28 Март 2008 11:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc