menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 04:35
Nový člen skupiny

Default My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku

Ahoj všichni.
My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy, a já jsem běžel mimo záruku.
Můj přítel také dostal 3 červené kruhy, ale přesto měl záruku, ale nechápal realsie a vzal konzole sebe, vyměšování jeho záruka.

SO včera, i nahrazuje všechny mé štítky s jeho (velkého štítku na zadní straně konzole, štítek nad příkon a štítku pod usb klapky), takže teď jsem své sériové číslo na zadní straně dole.

Můj kamarád poté přihlášeni k xbox.com a vydala opravu, takže nyní UPS přicházejí vyzvednout mé konzoli s jeho samolepky na to, v úterý.
Myslíte si, že to bude fungovat, nebo bude Microsoft mohli vyprávět i přešel na samolepky?

Díky
Old 25.září 2009, 16:08
Člen Skupina

Default My Xbox 360 dostala 3 červené kruhy a já jsem běžel mimo záruku

Myslím, že v samolepky s 360 a zachytit to, že druh podvodu, ale to, co špatného se snaží
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.