manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Moj Xbox 360 je dobio crveni prstenovi i 3 sam išla van jamstvo

Reply

Thread Tools
Old 14. lipnja 2009, 04:35
Novi član grupe

Default Moj Xbox 360 je dobio crveni prstenovi i 3 sam išla van jamstvo

Pozdrav svima.
Moj Xbox 360 je dobio 3 crvene kolutove, a sam išla van jamstvo.
Moj prijatelj je dobio 3 crvena zvoni, ali još uvijek ima jamstvo, međutim on nije realsie i uzme svoje konzole apart, voiding njegovo jamstvo.

SO jučer sam zamijenio sve moje naljepnice s njegovim (veliki natpis na stražnjoj strani konzole, natpis iznad ulaznih i snage pod oznakom USB lepršati) tako da sada imam njegov serijski broj na poleđini mina.

Moj prijatelj onda logirati na xbox.com i izdala popravak, pa sada UPS dolazite do podići svoje konzole sa svojim naljepnice na sebi, u utorak.
Mislite da će to raditi ili Microsoft će biti u mogućnosti reći sam prebacio na naljepnice?

Hvala
Old 25 rujan 2009, 16:08
Member Group

Default Moj Xbox 360 je dobio crveni prstenovi i 3 sam išla van jamstvo

Mislim da ima naljepnica sa u 360 kao i uhvatiti se takve prijevare, ali ono što nije u redu s težak
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pronalaženje Servers Jamstvo Code (Code imovine) aresnalfc General Hardware Chat 0 20. kolovoz 2009 02:55
Subwoofer za auto - Hoće li to poništiti jamstvo? robina80 Off Topic Discussion 2 21. svibanj 2009 11:07
Da li itko ovdje Jamstvo Popravak Rad za jednu od Big Companies PC? tankman1989 Off Topic Discussion 2 24. travanj 2009 18:13
Slušalice Pokinute - jamstvu? YRTNEG Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 4. veljača 2009 04:15
Koji je bolji psp ili Xbox 360? računalo lover786 PC & konzole Igre 29 28. ožujak 2008 11:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.