![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima. Moj Xbox 360 je dobio 3 crvene kolutove, a sam išla van jamstvo. Moj prijatelj je dobio 3 crvena zvoni, ali još uvijek ima jamstvo, međutim on nije realsie i uzme svoje konzole apart, voiding njegovo jamstvo. SO jučer sam zamijenio sve moje naljepnice s njegovim (veliki natpis na stražnjoj strani konzole, natpis iznad ulaznih i snage pod oznakom USB lepršati) tako da sada imam njegov serijski broj na poleđini mina. Moj prijatelj onda logirati na xbox.com i izdala popravak, pa sada UPS dolazite do podići svoje konzole sa svojim naljepnice na sebi, u utorak. Mislite da će to raditi ili Microsoft će biti u mogućnosti reći sam prebacio na naljepnice? Hvala |
|
| |||
| |||
| Mislim da ima naljepnica sa u 360 kao i uhvatiti se takve prijevare, ali ono što nije u redu s težak |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pronalaženje Servers Jamstvo Code (Code imovine) | aresnalfc | General Hardware Chat | 0 | 20. kolovoz 2009 02:55 |
| Subwoofer za auto - Hoće li to poništiti jamstvo? | robina80 | Off Topic Discussion | 2 | 21. svibanj 2009 11:07 |
| Da li itko ovdje Jamstvo Popravak Rad za jednu od Big Companies PC? | tankman1989 | Off Topic Discussion | 2 | 24. travanj 2009 18:13 |
| Slušalice Pokinute - jamstvu? | YRTNEG | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 4. veljača 2009 04:15 |
| Koji je bolji psp ili Xbox 360? | računalo lover786 | PC & konzole Igre | 29 | 28. ožujak 2008 11:31 |
| Thread Tools | |
| |